2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSportEmil Boc: PDL şi Guvernul pe care îl reprezint au salvat România...

Emil Boc: PDL şi Guvernul pe care îl reprezint au salvat România de la colaps economic

PDL şi Guvernul au salvat România de la colaps economic, au stabilizat economia, iar în prezent pregătesc creşterea economică din 2011, a declarat, sâmbătă, premierul şi preşedintele PDL, Emil Boc, în discursul susţinut la deschiderea lucrărilor de la Otopeni ale conferinţei de alegeri a organizaţiei democrat-liberale Ilfov, informează Agerpres.

“Ştim de unde am plecat, unde ne aflăm şi unde mergem. PDL şi Guvernul pe care îl reprezint au salvat România de la colapsul economic, a stabilizat economia, iar acum ne pregătim să mergem spre creşterea economică în 2011”, a afirmat liderul PDL.

El a subliniat că politicile guvernului lui Călin Popescu Tăriceanu duceau România spre colaps, iar măsurile luate de guvernarea democrat-liberală din ultimii doi ani au fost “dure, grele, dar corecte faţă de România şi electorat”, fiind necesare pentru pregătirea terenului în vederea revenirii la creştere economică.

La reuniunea organizaţiei PDL Ilfov este prezentă şi preşedintele organizaţiei democrat-liberale din Bucureşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. “Am luat măsuri nepopulare, dar necesare pentru progresul României”, a subliniat şi ministrul Udrea, care a ţinut să îi felicite pe colegii din Ilfov pentru rezultatele obţinute în ultimele campanii electorale, arătând că în următoarea perioadă organizaţiile partidului trebuie să se pregătească pentru viitoarele “bătălii electorale”.

Şi Emil Boc i-a felicitat pe parlamentarii PDL Ilfov pentru susţinerea acordată în legislativ “proiectelor importante” de reformă iniţiate de partid şi de Guvern. De asemenea, el a ţinut să evoce exemplul preşedintelui Traian Băsescu, care a ştiut să îi mobilizeze pe democrat-liberali în momente importante, cum a fost cel dinainte de alegerile prezidenţiale din 2009, arătând că şeful statului “vorbeşte puţin, dar extrem de eficient şi cu rezultate concrete”.

PDL Ilfov îşi alege, sâmbătă, conducerea, singurul candidat la şefia organizaţiei fiind Cristache Rădulescu, actualul deţinător al funcţiei de preşedinte al democrat-liberalilor ilfoveni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă