-0.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSportElena Udrea, considerata cel mai slab ministru

Elena Udrea, considerata cel mai slab ministru

Daca Traian Basescu s-ar retrage din cursa electorala, cel mai bun candidat al PDL ar fi Emil Boc, potrivit unui barometru realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 1-10 februarie 2009.
Pe de alta parte, in ceea ce priveste increderea avuta in membrii Guvernului, clasamentul este condus tot de premierul Emil Boc, in care 40,9%  din romani spun ca au incredere "multa" si "foarte multa". Locurile urmatoare revin lui Victor Ponta si Cristian Diaconescu, in vreme ce la polul opus ii gasim pe Elena Udrea, Adriean Videanu si Radu Berceanu.

Referitor la competenta, repondentii l-au indicat pe Emil Boc drept "cel mai competent ministru" si pe Elena Udrea drept "cel mai incompetent ministru". Totusi, activitatea lui Emil Boc a fost notata de persoanele intervievate cu o medie de 6,34. In ceea ce priveste intentia de vot la alegerile europarlamentare, 39,1% din cei chestionati au indicat PDL. PSD a fost mentionat de 31,3% din repondenti, iar PNL, de 16,6%. Peste 5% s-a mai situat in preferintele alegatorilor doar UDMR (cu 5,5%), in vreme ce PRM, PNG, PC, PIN sau PNTCD s-au situat sub 3%. Referitor la repartitia intentiilor de vot pe zone geografice, PDL ar contabiliza cele mai multe voturi din Muntenia, Transilvania, Crisana-Maramures si Banat, in vreme ce PSD ar obtine mai mult sprijin din Moldova. Oltenia si Dobrogea ar fi "impartite" intre cele doua partide in proportii relativ egale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă