7.5 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSportElena Udrea: Bătălia noastră e cu televizorul, PSD şi PNL nu ne...

Elena Udrea: Bătălia noastră e cu televizorul, PSD şi PNL nu ne încurcă, sunt de ignorat

Preşedintele PDL Bucureşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii au o bătălie de dus cu televizorul, întrucât partidele de opoziţie, PSD şi PDL, sunt de ignorat pentru că nu au programe şi se ceartă între ele, potrivit Agerpres.

“Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat – două partide fără proiecte, fără soluţii, două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni. De aceea cred că e foarte important ca ceea ce facem noi să se ştie, câte lucruri bune face acest guvern şi câte lucruri bune face acest partid prin toţi cei care îl reprezintă şi în teritoriu. Este păcat de această muncă dacă nu suntem în stare să le spunem românilor că pentru prima dată există o guvernare care face ceea ce trebuie”, a spus Udrea în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare al PDL Ilfov.

Ea a arătat că actualul Executiv a luat măsurile potrivite în moment de criză, iar PDL a avut o atitudine “responsabilă” şi “curajoasă” luând măsuri dure astfel încât România să poată trece cu bine de criză. “Dacă azi sondajele de opinie, cele reale, arată că PDL, în urma acestei atitudini oneste, curajoase la acest moment, a pierdut din popularitate, tot această analiză arată că PDL are toate şansele să-şi revină în încrederea populaţiei pe măsură ce efectele măsurilor pe care le-am luat se vor vedea începând cu 2011”, a afirmat preşedintele PDL Bucureşti.

Udrea a mai spus că actualul Executiv a guvernat “aşa cum nu a făcut-o nimeni în 20 de ani” arătând că în acest moment “toată ţara e un şantier”. “Peste tot se lucrează de când PDL e la guvernare, în toata ţara sunt şantiere deschise – drumuri, autostrăzi, cartiere de locuinţe, lucrări de canalizare, lucrări de regularizare de cursuri de râuri. Acest guvern a reuşit să găsească bani pentru investiţii şi a reuşit să atragă şi fonduri europene. Guvernul Tăriceanu nu reuşise să aducă niciun euro în ţară”, a conchis Elena Udrea.

După încheierea discursului său, ministrului Turismului i-au jucat o festă tocurile şi s-a împiedicat când a coborât de la tribună, pe scări, clătinându-se serios câţiva paşi şi dând impresia că va cădea, însă a reuşit să se sprijine de un perete, iar apoi a râs de întâmplare.

Cele mai citite
00:00:52

VIDEO. Palestinienii fug din Khan Younis

Palestinienii și-au părăsit casele din Khan Younis, în Gaza, îndreptându-se spre vest vineri (1 decembrie), după ce luptele dintre Israel și Hamas au reînceput. Avioanele...

“Toţi oamenii care vin în București spun că este la fel ca în Monte Carlo!”, spune un fotbalist străin de la FCSB

Atacantul echipei FCSB, Andrea Compagno, care evoluează în fotbalul românesc din 2020, a oferit o perspectivă asupra conaționalilor noștri. El și familia sunt fascinați...

Șofer, transportat la spital, după ce un TIR s-a răsturnat/ FOTO

Un șofer în vârstă de 59 de ani, care conducea un TIR încărcat cu balast, a  fost transportat la spital, după ce s-a răsturnat...
Ultima oră
Pe aceeași temă