Egiptul reclamă la FIFA arbitrajul din meciul cu Rusia, de la Cupa Mondială

Egiptul va înainta un protest formal la FIFA împotriva prestaţiei arbitrului paraguayan Enrique Caceres, ale cărui decizii au prejudiciat rezultatul din meciul cu Rusia (1-3), disputat marţi în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2018 - 13:19

''Dorim o investigaţie a întregii brigăzi de arbitraj'', a declarat vineri preşedintele federaţiei egiptene, Hany Abo Rida.

 Egiptul, învinsă de Rusia cu 3-1, a suferit a doua înfrângere şi nu mai are şanse de calificare în optimile de finală.

 Abo Rida, membru al Consiliului FIFA, susţine că fundaşul Ahmed Fathi a fost împins la o fază în care încerca să degajeze balonul şi din acest motiv a trimis balonul în propria poartă, ceea ce a permis Rusiei să deschidă scorul în minutul 47. La o altă fază, în minutul 78, oficialul egiptean a opinat că atacantul Marwan Mohsen a fost busculat în careu de fundaşul rus Ilia Kutepov, dar arbitrul nu a cerut consultarea VAR.

 ''Arbitrul trebuia să ceară consultarea VAR pentru a verifica dacă a fost penalty. Trebuiau să vadă şi faza în care Fahti a fost împins. Este dreptul nostru de a face o plângere şi de a cere o investigaţie'', a spus Abo Rida.

 În ultimul meci, Egipt va juca luni cu Arabia Saudită, la Volgograd, ambele echipe fiind deja eliminate în faza grupelor.

Comentarii