10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportEgalitate pe Arena Națională la capătul unui meci spectaculos

Egalitate pe Arena Națională la capătul unui meci spectaculos

FCSB şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Florinel Coman (28) a înscris pentru FCSB, iar Denis Ciobotariu (9), pentru Dinamo, într-un derby de bună calitate tehnică şi spectaculară.

Meciul a început avântat, iar FCSB a ratat prima ocazie în min. 3, prin Coman, al cărui şut de pe partea stângă a fost scos de Piscitelli.

Dinamo a preluat controlul jocului şi a ratat prin Ciobotariu (9), care a tras din unghi, iar Bălgrădean a respins în corner. Nistor a executat, iar acelaşi Ciobotariu a trimis în plasă cu capul (9).

FCSB a echilibrat disputa şi a început un asediu al porţii apărate de Piscitelli, Coman fiind cel mai activ om al său în prima repriză. Mihai Popescu a blocat un şut al lui Coman (14), apoi Piscitelli a prins în doi timpi mingea trimisă de Tănase din careu (14). Portarul italian a reuşit să reţină şutul lui Coman (26), dar nu a mai putut face nimic în min. 28, când Coman a finalizat după o combinaţie cu Tănase, profitând de pasivitatea apărării dinamoviste.

Meciul a fost suspendat circa zece minute din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor dinamovişti.

Jocul a fost întrerupt în min. 30, când FCSB beneficia de un corner de pe partea stângă, dar Florinel Coman nu l-a putut executa din cauza obiectelor şi petardelor aruncate de fanii dinamovişti. Arbitrul Kovacs a părut şi el afectat de petardele aruncate, iar în cele din urmă a suspendat partida în min. 33, invitând echipele la vestiare, după scandările galeriei dinamoviste.

Crainicul stadionului a făcut apel la spectatori să pună capăt manifestărilor rasiste.

La reluare, Bălgrădean a apărat mingea trimisă pe spate de Montini (43), după care Dinamo putea primi penalty la o minge care a atins mâna lui Cristea. Dinamo a avut şansa de a intra în avantaj la cabine, dar Planic a respins mingile trimise cu capul de Mihai Popescu şi Montini, la aceeaşi fază, iar apoi Puljic a trimis în bară (45+2).

În repriza secundă, FCSB a început în forţă, iar Piscitelli (46) a respins mingea trimisă de Ad. Popa. Florin Tănase a trimis mingea în bară (52), cu capul, în urma unui corner executat de Ad. Popa (52). Doar câteva secunde mai târziu (52), Ov. Popescu a şutat periculos din afara careului, puţin pe lângă ţintă.

Dinamo şi-a creat o fază periculoasă (55), dar Iulian Cristea a respins salvator din 6 metri din faţa lui Montini.

O situaţie mare a avut Neicuţescu (67), care a reluat pe lângă din doar 10 metri.

La poarta cealaltă, Tănase a trimis peste din lovitură liberă de la 20 metri (72), iar Ad. Popa a expediat un şut-centrare prin faţa porţii (79), dar Gnohere era în ofsaid.

Ambele echipe au încercat să dea lovitura pe final. Montini (83) a trimis periculos cu capul, din centrarea lui Nistor, dar balonul a ocolit ţinta de puţin. Coman a avut o ocazie mare, din lovitură liberă (90), dar Piscitelli a respins excelent, cu riscul unei accidentări.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă