Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ediția centenară a Turului Cataloniei a fost anulată

Cea de-a 100-a ediţie a Turului ciclist al Cataloniei, care urma să se desfăşoare între 23 şi 29 martie 2020 dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, va avea loc în perioada 22-28 martie 2021.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2020 - 21:46

"După evaluarea calendarului ciclism perturbat de pandemia de Covid-19, Volta (turul, în catalană, n. red.) centenarului nu va mai avea loc în 2020, iar scopul nostru este să-l organizăm cu cele mai bune garanţii în 2021", au precizat organizatorii într-un comunicat.

Directorul cursei, Ruben Paris, a precizat că nu s-a dorit organizarea "cu orice preţ" a Turului Cataloniei. "Nu avea niciun sens să-l organizăm în acelaşi timp cu Turul Franţei, Italiei sau Spaniei, dacă doream să beneficiem de cei mai buni ciclişti, de audienţe TV. Nu mai luăm în calcul nici organizarea sa într-u format redus. De aceea, considerăm că opţiunea cea mai potrivită este să organizăm Turul Cataloniei la datele sale obişnuite, dar în 2021", a spus Paris.

Turul Cataloniei, lansat în 1911, s-a desfăşurat fără întrerupere începând din 1939, după încheierea războiului civil spaniol.

Comentarii