26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportEdi Iordănescu, despre cantonamentul FCSB-ului din Turcia: „Și mie mi-ar fi plăcut”

Edi Iordănescu, despre cantonamentul FCSB-ului din Turcia: „Și mie mi-ar fi plăcut”

„Sunt persoane mult mai abilitate să comenteze… eu ce pot să spun este că regulile cred că sunt făcute pentru toţi la fel. Şi trebuie să ne supunem lor. Cei care vor analiza vor vedea dacă au greşit colegii noştri de competiţie sau nu. Dar vă spun cu certitudine că şi mie personal mi-ar fi plăcut să mergem într-un cantonament în străinătate în care să nu fie nevoie să ne confruntăm cu toate aceste probleme legate de vreme”, a spus tehnicianul.

„Aştept şi eu cu curiozitate în ce măsură se vor rezolva lucrurile. Eu ştiu că atunci când s-a pus problema şi am discutat cu conducerea mi s-a spus că nu am primit aviz pentru a putea merge într-un cantonament centralizat în străinătate… şi că permisiunea s-ar fi dat numai în cazul unor competiţii oficiale. Mai multe vom vedea zilele următoare”, a adăugat el.

Lotul echipei de fotbal FCSB se află în prezent într-un cantonament centralizat în Turcia, ţară cu risc epidemiologic ridicat. Conform legii, persoanele care se întorc din Turcia trebuie să intre în carantină pentru 14 zile. O excepţie o reprezintă sportivii care participă în ţări cu risc epidemiologic ridicat la competiţii internaţionale.

FCSB a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya la 3 ianuarie, întoarcerea fiind programată pentru, joi, 14 ianuarie. Formaţia condusă de Anton Petrea este singura echipă din Liga 1 care a efectuat un cantonament în străinătate în această perioadă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă