Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipa masculină de sabie, locul 8 la Mondiale

Echipa masculină de sabie a României, alcătuită de Alin Badea, Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu şi Florin Zalomir, s-a clasat pe poziția a 8-a la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta.

Share

Rl online 0 comentarii

22.07.2019 - 13:30

Tricolorii au învins Belgia cu 45-29 în primul tur, în optimi au întrecut reprezentativa SUA cu 45-41, dar au cedat în sferturi în faţa Coreei de Sud, cu 34-45.

Coreea de Sud a cucerit aurul, după 45-44 în finala cu Ungaria. Medaliile de bronz au revenit Italiei, care a dispus cu 45-38 de Germania, în finala mică.

Echipa feminină de spadă (Ana-Maria Popescu, Bianca Benea, Amalia Tătăran, Maria Udrea), campioana olimpică en titre, dar în altă componenţă, a ocupat locul 10. România a dispus în şaisprezecimi de Kazahstan, cu 45-37, fiind întrecută în optimi de Coreea de Sud cu 45-42, după care în meciul pentru locurile 9-16 a câştigat în faţa Ungariei cu 45-37, apoi în faţa Germaniei cu 45-30 (locurile 9-12) şi a cedat în faţa Franţei cu 32-45 (locurile 9-10).

La floretă, echipa feminină a României (Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Emilia Corbu, Andreea Gheorghe) s-a clasat pe locul 29, fiind învinsă în primul tur de Italia cu 43-20.

România, care participă cu 23 de sportivi la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta, în perioada 15-23 iulie, a cucerit o singură medalie, prin Bianca Pascu, în proba individuală de sabie.

Comentarii

loading...