14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportEchipa masculină de sabie, locul 8 la Mondiale

Echipa masculină de sabie, locul 8 la Mondiale

Tricolorii au învins Belgia cu 45-29 în primul tur, în optimi au întrecut reprezentativa SUA cu 45-41, dar au cedat în sferturi în faţa Coreei de Sud, cu 34-45.

Coreea de Sud a cucerit aurul, după 45-44 în finala cu Ungaria. Medaliile de bronz au revenit Italiei, care a dispus cu 45-38 de Germania, în finala mică.

Echipa feminină de spadă (Ana-Maria Popescu, Bianca Benea, Amalia Tătăran, Maria Udrea), campioana olimpică en titre, dar în altă componenţă, a ocupat locul 10. România a dispus în şaisprezecimi de Kazahstan, cu 45-37, fiind întrecută în optimi de Coreea de Sud cu 45-42, după care în meciul pentru locurile 9-16 a câştigat în faţa Ungariei cu 45-37, apoi în faţa Germaniei cu 45-30 (locurile 9-12) şi a cedat în faţa Franţei cu 32-45 (locurile 9-10).

La floretă, echipa feminină a României (Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Emilia Corbu, Andreea Gheorghe) s-a clasat pe locul 29, fiind învinsă în primul tur de Italia cu 43-20.

România, care participă cu 23 de sportivi la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta, în perioada 15-23 iulie, a cucerit o singură medalie, prin Bianca Pascu, în proba individuală de sabie.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă