Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipa lui Puşcaş rămâne în Serie B

Curtea de Apel a federaţiei din Italia a decis, miercuri, ca gruparea Palermo, retrogradată în primă instanţă în Serie C din cauza unor nereguli contabile, să rămână în Serie B, dar să primească o penalizare de 20 de puncte.

Share

Rl online 0 comentarii

29.05.2019 - 23:18

Astfel, echipa lui George Puşcaş, care a încheiat liga a doua din Italia pe poziţia a treia, coboară pe 11, dar se menţine în Serie B. A retrogradat Foggia.

La 13 mai, federaţia italiană hotărâse ca Palermo să fie retrogradată în Serie C, din cauza unor nereguli contabile din perioada în care gruparea a fost patronată de Maurizio Zamparini.

Administraţia lui Zamparini este acuzată că a manipulat date financiare pentru a putea înscrie echipa în campionat, în trei ediţii, între 2015 şi 2017.

Zamparini a fost proprietarul clubului Palermo aproape 17 ani, perioadă în care a schimbat peste 30 de antrenori.

La 1 decembrie 2018, omul de afaceri a vândul gruparea cu zece euro unei societăţi londoneze, Mepal, care urma să achite o datorie de 22,8 milioane de euro a clubului şi să construiască un nou stadion.

De atunci, clubul a mai fost vândut o dată, în aprilie, grupului Arkus Network, liderul italian al pieţei turismului de lux.

Citește totul despre:

#pușcaș #palermo #serie b

Comentarii