Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi rutieri ai echipei au fost depistați dopați

Echipa ciclistă Caja Rural, în pericol de suspendare

Echipa ciclistă spaniolă Caja Rural, din eşalonul Continental Pro (divizia a doua), riscă o suspendare între 15 şi 45 de zile după ce Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI) a anunţat, joi, al doilea de caz de dopaj.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2019 - 11:14

Rutierul portughez Domingos Goncalves a fost notificat pentru violarea regulamentelor antidoping după ce a consumat o "substanţă interzisă pe baza anormalităţilor din 2016 şi 2018 detectate în paşaportul său biologic".

În vârstă de 30 de ani, Goncalves a câştigat de două ori proba de contratimp la Campionatele Portugaliei (2017 şi 2018), precum şi cursa de fond în 2018. El este al doilea rutier de la Caja Rural vizat de o încălcare a regulamentelor antidoping după spaniolul Jaime Roson Garcia, plecat între timp la Movistar.

"Aceste două cazuri survenite în decurs de 12 luni (2016-2017) declanşează aplicarea articolului, care prevede suspendarea echipei pentru o durată de 15 până la 45 de zile", a precizat UCI, care a anunţat că va sesiza comisia disciplinară.

Comentarii

loading...