10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportEA Sports vrea să-l excludă pe Ronaldinho din jocul video FIFA 2020

EA Sports vrea să-l excludă pe Ronaldinho din jocul video FIFA 2020

Figurând printre starurile jocului FIFA Ultimate Team de trei sezoane, Ronaldinho pare să nu mai fie dorit de organizatorii celebrului joc de fotbal, această decizie fiind strict legată de problemele sale cu legea.

Două precedente vizând jucător de renume mondial au fost deja consemnate. Cel mai recent este cel al lui Marco Van Basten, batavul văzându-se şters de pe lista FIFA 20 în decembrie 2019, după o glumă proastă cu un salut nazist. Dar cea mai simbolică retragere este cea de anul trecut a starului Cristiano Ronaldo, ca urmare a acuzaţiilor de viol la adresa sa în Statele Unite.

Brazilianul Ronaldinho, fostul star mondial al fotbalului, a fost eliberat după mai bine de o lună din închisoarea în care a fost închis, alături de fratele său Roberto de Assis, pentru utilizarea unor paşapoarte false la intrarea în Paraguay, dar va rămâne în arest la domiciliu într-un hotel din Asuncion, în urma unei decizii a justiţiei din această ţară.

Ronaldinho se afla în închisoare începând din 6 martie, după ce el şi fratele său au fost acuzaţi că au utilizat paşapoarte false la intrarea lor în Paraguay.

Campionul mondial din 2002 şi fratele său au călătorit în Paraguay pe 4 martie pentru a promova o carte şi pentru a participa la diferite acţiuni caritabile, la iniţiativa fundaţiei Fraternidad Angelical, care sprijină copiii săraci. Ei au fost arestaţi în cursul aceleiaşi zile, după ce poliţiştii şi-au dat seama că au intrat în ţară cu paşapoarte false, acuzaţie negată însă de brazilieni. Potrivit lui Sergio Queiroz, avocatul brazilian al lui Ronaldinho, paşapoartele au fost oferite de fundaţie lui Ronaldinho pentru ”a facilita posibilitatea de a face afaceri” în Paraguay.

Ronaldinho (40 ani), care a jucat în cariera lui la cluburi precum Atletico Mineiro, Flamengo, Barcelona, AC Milan şi Paris Saint-Germain, şi-a încheiat cariera profesionistă în 2015. El a fost ales cel mai bun fotbalist al anilor 2004 şi 2005 de către FIFA, a cucerit titlul mondial cu Brazilia în 2002 şi Liga Campionilor cu FC Barcelona în 2006.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă