E OFICIAL. Șumudică a semnat cu Gazişehir Gaziantep

Fostul antrenor al lui Kayserispor a acceptat oferta de la Gazişehir Gaziantep, recent promovată în prima ligă din Turcia. Acesta s-a înteles în această după amiază pentru un contract valabil pe doi ani și va avea ca obiectiv în primul sezon salvarea de la retrogradare.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 13.06.2019 - 00:47

Turcii au planuri mari cu românul, sperând ca în a doua stagiune să lupte pentru calificarea într-o cupă europeană. Pentru asta, vor trebui să-i pună tehnicianului român la dispoziție un buget de transferuri consistent. Se pare că Denis Alibec e în capul listei de achiziţii, vârful Astrei dând cel mai bun randament al carierei tocmai sub comanda lui Şumudică.

Totodată, acesta este decis să îl transfere la clubul turc și pe fundașul celor de la FCSB, Junior Morais. Gigi Becali a dezvăluit că îl va ceda pe brazilian. "Șumudică mi-a zis că-l vrea neapărat! Ia-l, mă, dacă-l vrei...", a declarat Gigi Becali.

Șumi, așa cum îi spun prietenii, va fi singurul tehnician străin din prima ligă turcă, semn că acesta e extrem de respectat şi apreciat, din perioada când antrena pe Kayserispor.

Comentarii