E oficial! Inter a transferat un star din Bundesliga

Fundaşul dreapta marocan al lui Real Madrid, Achraf Hakimi, care a fost împrumutat de doi ani la Borussia Dortmund, a fost transferat la Inter Milano, au anunţat joi cele două cluburi.

Share

Rl online 0 comentarii

02.07.2020 - 20:25

 

Hakimi a semnat un contract pe cinci ani, a menţionat Inter. Nici Real Madrid, nici Inter Milano nu au oferit detalii financiare ale transferului. Dar, potrivit mass-media sportive italiene, contractul s-ar fi încheiat pentru o sumă în jur de 40 de milioane de euro, plus bonusuri estimate la cinci milioane de euro.

Hakimi a publicat un mesaj în care şi-a luat adio de la Dortmund, pe care a ajutat-o să câştige anul trecut Supercupa Germaniei şi să încheie pe locul 2 ultimele două ediţii ale Bundesligii. "A venit momentul să închei o etapă minunată din viaţa mea. După doi ani sunt pregătit să mă despart de clubul care mi-a oferit atâta bucurie", a scris fundaşul într-un mesaj postat pe reţele de socializare.

Prezent cu naţionala Marocului la Cupa Mondială 2018 din Rusia, Hakimi a jucat 72 de meciuri la Dortmund, reuşind 12 goluri şi 17 pase decisive.

Format la juniorii lui Real, Hakimi a avut 16 apariţii pentru prima echipă a madrilenilor în stagiunea 2017-2018, însă accidentarea lui a fost barată de constanţa lui Dani Carvajal şi se sosirea internaţionalului spaniol Alvaro Odriozola în 2018.

Comentarii