Dorința lui Mircea Rednic, la debutul pe banca Viitorului

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca debutul său pe banca formaţiei Viitorul Constanța să fie unul pozitiv şi să câştige partida cu Chindia Târgovişte.

Share

Rl online 0 comentarii

11.12.2020 - 19:24

Antrenorul a precizat că a fost avantajat de amânarea partidei cu FC Hermannstadt, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus la echipa sibiană, pentru că a avut timp mai mult să-şi cunoască jucătorii.

„Sper să fie un debut pozitiv. Amânarea meciului cu Sibiul m-a ajutat, pentru că am avut mai mult timp să-i cunosc pe jucători. Una e să-i vezi la televizor şi alta e să lucrezi cu ei. Dar este şi un dezavantaj, pentru că Sibiul avea jucători importanţi care erau infectaţi. Astea au fost deciziile, noi le-am respectat şi sper ca perioada asta de o săptămână pe care am avut-o împreună să fie pozitivă”, a declarat Rednic.

El s-a arătat încântat de condiţiile pe care le-a găsit la Viitorul şi de jucătorii pe care îi are la dispoziţie: „Despre organizare şi condiţiile care sunt aici nu e nimic de spus, iar jucătorii sunt de calitate, sunt foarte receptivi. S-au adaptat cu uşurinţă la antrenamentele pe care le facem şi ăsta e un lucru pozitiv. Ştiam lucrul ăsta şi de aia am şi acceptat. Ne dorim să luăm toate punctele ţinând cont că ne dorim să terminăm între primele 6 în acest an”.

Referitor la partida cu Chindia Târgovişte, Rednic a spus că echipa lui Emil Săndoi este una periculoasă, înscriind multe goluri pe contraatac.

Partida Chindia Târgovişte - Viitorul Constanţa se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, la Giurgiu.

Comentarii