14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportDoi jucători din NFL, arestați pentru că au participat la un jaf...

Doi jucători din NFL, arestați pentru că au participat la un jaf armat

Baker, component al echipei New York Giants, şi Dunbar, care evoluează la Seattle Seahawks, sunt căutaţi pentru un incident produs miercuri, la Miramar, în apropiere de Miami.

În vârstă de 22 ani, DeAndre Baker este vizat de patru acuzaţii de tâlhărie cu o armă de foc şi patru acuzaţii de atac agravat cu o armă de foc, în timp ce Quinton Dubar (27 ani) este vizat de patru capete de acuzare pentru jaf armat.

Conform mandatului de arestare, Baker şi Dunar participau la un grătar într-o curte, în momentul în care a izbucnit o dispută. Baker ar fi scos o armă de foc şi a ordonat altor două presoane, între care şi Dunbar, să-i jefuiască pe ceilalţi invitaţi, potrivit declaraţiei unui martor.

Alţi martori au spus poliţiei că cei doi jucători au luat câteva mii de dolari în numerar, ceasuri de lux şi alte obiecte de valoare, înainte de a pleca.

Baker, selecţionat de New York Giants în primul tur al draftului de anul trecut, a fost titular în 15 meciuri, în primul său sezon. Dunbar a disputat, la rândul său, 11 partide alături de Washington Redskins, care l-a transferat la Seattle, în luna martie.

Liga profesionistă de fotbal american a refuzat să facă pentru moment orice comentariu legat de acest subiect.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă