Componenții echipei Astana au fost acroșați de o mașină în timp ce se antrenau

Doi cicliști ai echipei Astana, loviți de un autoturism

Doi tineri ciclişti ai formaţiei Astana, kazahii Evgheni Ghidih (23 de ani) şi Vadim Pronski (21 de ani), au fost loviţi de o maşină când se antrenau duminică în oraşul spaniol Altea, la 80 kilometri sud de Valencia.

Share

Rl online 0 comentarii

31.12.2019 - 17:56

Ghidih a scăpat doar cu vânătăi la o mână, în timp ce Pronski, care-şi începe cariera de profesionist, are "o rană serioasă la un genunchi" şi a avut nevoie de copci în zona bărbiei, a indicat echipa sa.

În august, italianul Domenico Pozzovivo (Bahrein-Merida) a fost şi el lovit de o maşină, alegându-se cu mai multe fracturi şi suferind cinci operaţii. În noiembrie, compatriotul său Alessandro de Marchi (CCC) s-a înfuriat fiindcă este nevoit "să-şi rişte viaţa" de fiecare dată când pleacă de la antrenament, după ce a fost atins de un vehicul.

Mai recent, francezului Elie Gesbert (Arkea-Samsic) a fost lovit de un automobil care nu i-a acordat prioritate, incidentul din fericire nefiind unul grav.

Danezul Mathias Norsgaard (Movistar), proaspăt profesionist, a fost mai puţin norocos, suferind o dublă fractură de tibie după ce o maşină i-a tăiat calea la începutul lui decembrie.

Comentarii