15.7 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Doar victorii în meciurile tur de baraj pentru promovarea în Liga 2

Unirea Slobozia a învins în deplasare pe Mostiștea Ulmu cu 2 – 0 după un meci controlat autoritar în care gazdele nu au tras nici măcar un șut pe poartă iar oaspeții, în afara celor două goluri, au mai avut o bară și o lovitură de la 11 metri irosită. Pentru liderul seriei a doua din liga 3 au înscris Adrian Moldovan și Adrian Răduca.

Pentru stabilirea promovatei din seria a treia au jucat în capitală Progresul Spartac București și CSM Slatina, formații ce erau la egalitate de puncte la momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. Meciul a fost echilibrat, cu ocazii de ambele părți iar oaspeții au dat lovitura în prelungiri, cu un gol marcat de Vasile Gheorghe dintr-un penalty îndelung contestat de gazde.

Minaur Baia Mare a înscris repede în meciul cu Fotbal Comuna Recea, Cristian Bud, minutul 16, și la mijlocul reprizei secunde și-a dublat avantajul prin Brian Lemac. Oaspeții au reușit un gol al speranței pentru retur, lovitură de la 11 metri transformată cu sânge rece de portarul Alin Bota, specialist de la punctul cu var.

Meciurile retur se vor disputa duminică, 9 august, de la ora 17.30 iar formațiile calificate din manșa tur-retur vor evolua din 29 august în liga a doua.

Ultima oră
Pe aceeași temă