Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirusului, ceea ce îi poate bloca revenirea în tenis

Campionul de tenis Novak Djokovic a anunțat că are rezerve în ceea ce privește vaccinarea împotriva noului coronavirus, chiar dacă această vaccinare ar fi obligatorie înainte de reintrarea în circuitul sportiv.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

20.04.2020 - 12:44

"Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători", a anunțat jucătorul sârb într-un mesaj postat pe Facebook.

Vaccinarea ar putea deveni o cerință obligatorie pentru jucătorii de tenis, înainte ca aceștia să revină în circuitul sportiv internațional. Într-o asemenea situație, revenirea lui Djokovic în tenisul mondial este discutabilă, deși el este acum campion mondial.

Comentarii