15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportDjokovic duce Serbia în sferturile de finală ale ATP Cup

Djokovic duce Serbia în sferturile de finală ale ATP Cup

Franţa a început mai bine, cu victoria lui Benoit Paire (24 ATP) asupra lui Dusan Lajovic (34 ATP), în trei seturi, 6-2, 6-7 (6), 6-4. Djokovic a făcut apoi un meci mare în faţa lui Gael Monfils, locul 9 mondial, depăşit în două seturi, 6-3, 6-2.

La dublu, Djokovic şi Viktor Troicki au adus punctul decisiv în duelul cu Nicolas Mahut şi Edouard Roger-Vasselin, 6-2, 6-7 (5), 10-3.

Tot în grupa A, Africa de Sud a obţinut prima sa victorie, una categorică, 3-0 cu Chile. Lloyd Harris a dispus de Nicolas Jarry cu un dublu 6-4 iar Kevin Anderson l-a spulberat pe Cristian Garin, 6-0, 6-3. La dublu, sud-africanii Raven Klaasen şi Ruan Roelofse au avut o misiune mai complicată în faţa aceloraşi Jarry şi Garin, 1-6, 6-3, 10-7.

În Grupa B, Spania liderului mondial Rafael Nadal, principala favorită la câştigarea ATP Cup, s-a impus cu 3-0 în faţa Uruguayului. Roberto Bautista nu a avut probleme cu Franco Roncadelli, 6-1, 6-2, la fel ca Nadal în faţa lui Pablo Cuevas, 6-2, 6-1. La dublu, Pablo Carreno şi Feliciano Lopez au câştigat împotriva lui Ariel Behur şi Juan Fumeaux, 6-1, 3-6, 10-3.

În cealaltă întâlnire a grupei, Japonia a învins Georgia cu 2-1. Succesul niponilor a fost adus de meciurile de simplu, Go Soeda – Aleksandre Metreveli, 4-6, 6-3, 6-2, şi Yoshihito Nishioka – Nikoloz Basilaşvili, 6-2, 6-3. Partida de dublu a adus primul punct al Georgiei în ATP Cup, perechea formată de Aleksandre Bakşi şi Zura Tkemaladze fiind mai bună decât Ben McLachlan şi Toshihide Matsui, 6-2, 6-4.

În Grupa E, Austria a învins clar, cu 3-0, Argentina, care şi-a redus şansele de a merge mai departe. În meciurile de simplu, Dominic Thiem l-a învins cu 6-3, 7-6 (7/3) pe Diego Schwartzman iar Dennis Novak pe Guido Pella, 0-6, 6-4, 6-4. La dublu, Oliver Marach şi Jurgen Melzer i-au dominat pe Maximo Gonzalez şi Andres Molteni, 6-1, 6-4.

Tot în Grupa E, Croaţia s-a impus cu 2-1 în duelul cu Polonia. Marin Cilic a adus primul punct al Croaţiei, după un meci echilibrat cu Kacper Zuk, 7-6 (10/8), 6-4. Hubert Hurkacz a restabilit egalitatea, trecând de Borna Coric după două seturi simetrice, 6-2, 6-2. Meciul de dublu a adus victoria Croaţiei, experimentaţii Ivan Dodig şi Nikola Mektic învingându-i rapid pe Hurkacz şi Lukasz Kubot, 6-2, 6-1.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă