7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportDinamovistul Penedo s-a retras din națională

Dinamovistul Penedo s-a retras din națională

“Există un ciclu şi toate se întâmplă aşa cum este să se întâmple. Am încheiat un turneu foarte important pentru noi. Obiectivul era înainte de toate ca Panama să joace cât mai bine la acest Mondial. Suntem mândri pentru simpatia de care ne-am bucurat aici. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că sper ca Panama să se menţină pe acest drum”, a afirmat Penedo, aflat la ultimul său meci pentru reprezentativa ţării sale.

Penedo (36 ani), care şi-a prelungit contractul cu Dinamo până la finalul stagiunii viitoare, este considerat cel mai bun portar din istoria fotbalului panamez. După mijlocaşul Gabriel Gomez, el este jucătorul care a disputat cele mai multe meciuri sub culorile naţionale (134), el fiind, de altfel, printre rarii fotbalişti panamezi care joacă în Europa.

Panamezul are o clauză în contractul cu clubul din Ștefan cel Mare, conform căruia poate să plece la orice formative care va achita o clauză de 100.000 de euro. Dinamo a încasat 200.000 de euro pentru participarea portarului său la Cupa Mondială din Rusia.

Selecţionata Tunisiei a învins reprezentativa statului Panama cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Mordovia Arena din Saransk, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Tunisia a reuşit o victorie de palmares, prin golurile marcate de Fakhreddine Ben Youssef (51) şi Wahbi Khazri (66), după ce panamezii au deschis scorul prin autogolul lui Yassine Meriah (33).

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă