Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dinamo, victorie la limită în amicalul disputat contra Rapidului

Dinamo a câştigat cu scorul de 1-0 (0-0) meciul amical cu divizionara secundă FC Rapid disputat, joi, pe terenul central al bazei sportive de la Săftica, aceasta fiind prima partidă disputată de cele două formaţii de la declanşarea pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

04.06.2020 - 19:33

Conform contului oficial de Facebook al FC Rapid, unicul gol al întâlnirii disputate fără spectatori a fost înscris de Slavko Perovic în minutul 59, în urma unei lovituri de colţ. Cea mai mare ocazie a formaţiei giuleştene a avut loc în minutul 36 când mingea şutată de Marian Drăghiceanu a lovit bara.

Tehnicianul dinamovist Adrian Mihalcea a început partida cu următorul unsprezece: Straton - Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin - I. Şerban, I. Filip - Ahmed Bani, Montini, Sorescu - D. Popa.

De partea cealaltă, FC Rapid a aliniat următoarea formulă de joc: Mihai Popa - I. Voicu, Al. Iacob, Mallo, Copaci - Lazăr, Djuric - Creţu, Alami, Drăghiceanu - Hlistei.

Întâlnirea a reprezentat debutul antrenorilor Adrian Mihalcea şi Dan Alexa la echipele lor, FC Dinamo, respectiv FC Rapid, având în vedere că ambii au fost instalaţi în funcţii cu puţin timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

Meciul amical dintre FC Dinamo şi FC Rapid s-a disputat respectând toate reglementările prevăzute în ordinul comun emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive pe teritoriul României începând cu 1 iunie.

La 16 martie, o dată cu decretarea stării de urgenţă ca urmare a pandemiei de coronavirus, competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României au fost întrerupte. Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Începând cu data de 1 iunie, autorităţile au permis organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber (cu excepţia sporturilor de contact), fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020.

Comentarii

loading...