15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportDinamo, umilită în Moldova

Dinamo, umilită în Moldova

Dinamo a suferit cel mai drastic eșec al sezonului la Botoșani, acolo unde „plăieșii” lui Marius Croitoru nu au avut nicio milă față de „haita” alb-roșie.

Gazdele au deschis scorul chiar din primul minut, prin Hamidou Keyta, care a profitat de o gafă a portarului Eșanu. Apoi, Al Mawas putea face 2-0, dar șutul acestuia a nimerit transversala.

Dinamo a replicat prin Fabbrini și Sorescu, însă cei care au modificat tabela au fost tot moldovenii, prin Ongenda, care a deviat superb, în stilul lui Ibrahimovic. FC Botoșani a făcut 3-0 în minutul 36, după ce Roman a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Keyta, cel care a fost foarte aproape de un transfer în Turcia, a transformat cu siguranță, reușind dubla.

Meciul a continuat pe același făgaș și în mitanul secund, iar Haruț a închis tabela de marcaj în minutul 64, în urma unui corner. Al Mawas, în două rânduri, și Chindriș puteau majora proporțiile scorului, dar Eșanu și transversala s-au opus golului, iar FC Botoșani – Dinamo s-a terminat 4-0.

Grație acestui succes, moldovenii s-au apropiat la două puncte de ultimul loc de play-off, ocupat în prezent de Academica Clinceni. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe poziția a 11-a, cu 19 puncte.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...
Ultima oră
Pe aceeași temă