LIGA 1. O nouă înfrângere pentru trupa din „Ștefan cel Mare” // Sursă foto: Facebook FC Botoșani

Dinamo, umilită în Moldova

FC Botoșani a învins-o categoric pe Dinamo cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în etapa a 18-a a Ligii 1 și s-a apropiat la două puncte de play-off.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

25.01.2021 - 19:27

Dinamo a suferit cel mai drastic eșec al sezonului la Botoșani, acolo unde „plăieșii” lui Marius Croitoru nu au avut nicio milă față de „haita” alb-roșie.

Gazdele au deschis scorul chiar din primul minut, prin Hamidou Keyta, care a profitat de o gafă a portarului Eșanu. Apoi, Al Mawas putea face 2-0, dar șutul acestuia a nimerit transversala.

Dinamo a replicat prin Fabbrini și Sorescu, însă cei care au modificat tabela au fost tot moldovenii, prin Ongenda, care a deviat superb, în stilul lui Ibrahimovic. FC Botoșani a făcut 3-0 în minutul 36, după ce Roman a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Keyta, cel care a fost foarte aproape de un transfer în Turcia, a transformat cu siguranță, reușind dubla.

Meciul a continuat pe același făgaș și în mitanul secund, iar Haruț a închis tabela de marcaj în minutul 64, în urma unui corner. Al Mawas, în două rânduri, și Chindriș puteau majora proporțiile scorului, dar Eșanu și transversala s-au opus golului, iar FC Botoșani – Dinamo s-a terminat 4-0.

Grație acestui succes, moldovenii s-au apropiat la două puncte de ultimul loc de play-off, ocupat în prezent de Academica Clinceni. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe poziția a 11-a, cu 19 puncte.

Comentarii