15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportDinamo, neînvinsă în Liga Campionilor

Dinamo, neînvinsă în Liga Campionilor

Campioana României ar fi putut să își adjudece victoria, după ce a condus cu 26-24 când mai erau două minute din meci, dar neatențiile din apărare au costat-o scump.

Primă repriză a stat sub semnul echilibrului. După ce a condus cu 5-2 şi 7-4, Dinamo a încasat cinci goluri la rând, astfel că la pauză gazdele au intrat cu un gol avans, 13-12.

Mitanul secund a aparținut handbaliștilor alb-roșii, care au avut chiar și două goluri avans, dar pe final de meci s-au văzut egalați. În ultimele 3 minute, dinamoviștii n-au mai reușit să înscrie, iar scorul final a fost 26-26. Cei mai prolifici jucători dinamoviști au fost Nicușor Negru, cu 5 goluri, Amine Bannour și Ante Kuduz, ambii cu 4 reușite.

În celelalte meciuri, IFK Kristianstad a dispus de Cehovskie Medvedi cu 36-28, iar GOG Gudme a învins-o pe Kadetten Schaffhausen cu 35-30.

Elevii lui Constantin Ștefan își continuă astfel parcursul aproape perfect din Liga Campionilor. După cinci jocuri, Dinamo e în continuare neînvinsă și ocupă primul loc în grupă, cu 8 puncte, la egalitate cu danezii de la GOG. În următoarea etapă, alb-roșii vor juca din nou cu Wisla Plock, pe 30 octombrie. Celelalte meciuri ale grupei vor fi Kadetten Schaffhausen – GOG (31 octombrie) şi Cehovskie Medvedi – IFK Kristianstad (2 noiembrie).

 

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă