10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Dinamo câștigă, Mulțescu e nemulțumit: Ce vrem să facem, să omorâm jucătorii?

Dinamo București a câștigat în mod surprinzător pe terenul celor de la FC Voluntari, una dintre cele mai bune formații din play-out de la revenirea pe teren de după întreruperea forțată de pandemie, și speră să scape pe ultima sută de metri de o retrogradare rușionasă în al doilea eșalon.

Sorescu a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 34, gazdele au egalat în partea secundă prin golul marcat în minutul 63 de Căpățână de la punctul cu var, scorul final fiind stabilit cu un sfert de ceas înainte de final de Mrzljak. Dinamo este pe loc retrogradabil direct în Liga 2, la șapte puncte de primul loc fără griji, cu cinci meciuri restanță.

Antrenorul Gheorghe Mulțescu s-a arătat încântat de victoria echipei sale dar s-a exprimat critic la adresa celor care au stabilit ca echipa Dinamo să joace din două în două zile după ce meciurile i-au fost amânate din cauza infecțiilor cu Covid-19 în rândul fotbaliștilor.

“Este inadmisibil să fim programaţi în halul ăsta. Nu se poate la două zile, o echipă care a stat atât în carantină. Jucătorii nu s-au adaptat la efort, sunt afectate organele vitale. Ce facem? Aşteptăm să cadă unul pe teren? Faceţi ceva! Cine trebuie să facă. Alte ţări au avut mai multă înţelegere sau respect pentru cetăţenii lor. Franţa a închis, Austria a închis. Noi ce vrem să facem? Să omorâm jucătorii? Am mari îndoieli şi frică. Din două în două zile… Nici dacă eram pedepsiţi la ocnă pentru vini foarte grave nu se întâmpla aşa!”, a spus tehnicianul la finalul partidei.

Ultima oră
Pe aceeași temă