1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăSportFotbalDerby-ul Universitatea Craiova- FCSB va avea spectatori doar până la pauză

Derby-ul Universitatea Craiova- FCSB va avea spectatori doar până la pauză

Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se va juca cu spectatori, dar doar până la pauză.

Recent măsurile anti-pandemice au fost relaxate astfel încât competiţiile sportive se pot desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă, dar nu mai târziu de ora 21.00.

Soluţie bizară pentru a permite spectatorii la meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Meciul a fost mutat la ora 20:15 şi va avea o prezenţă în tribune de maximum 30%, dar doar până la pauză, precizează stiri247.ro.

La acest meci dintre Universitatea Craiova și FCSB vor fi spectatori în tribune până la ora 21 când e programat a se lua pauză

Spectatorii vor părăsi stadionul la ora 21:00 pentru a fi respectate măsurile de combatere a pandemiei. Astfel, a doua repriză se va juca cu tribunele goale.

Participarea la evenimentele sportive este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv cele ce sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00.

Situaţia ciudată nu este totuşi unică. Şi la Australian Open şi Roland Garros o serie de meciuri au fost întrerupte pentru ca spectatorii să plece, deoarece restricţiile intrau în vigoare la ora respectivă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Extinderea Canalului Suez se va termina în iulie 2023

Un proiect de extindere a unor părți ale Canalului Suez este de așteptat să fie finalizat după doi ani de lucrări, în iulie 2023,...
00:00:38

Opoziția din Marea Britanie: Premierul Johnson „a încălcat legea” și „a mințit”

Liderul Partidului Laburist de opoziție din Marea Britanie, Sir Keir Starmer, a declarat duminică, 16 ianuarie, că, prim-ministrul Boris Johnson a „încălcat legea” și...

Profesorii anunță o grevă de avertisment

Profesorii anunță o grevă de avertisment, în semn de protest că nu li s-au majorat salariile. Greva va consta din suspendarea cursurilor, în ziua de...
Ultima oră
Pe aceeași temă