18 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeSportDeputatul PSD, Eugen Nicolicea: Liviu Dragnea are drept de veto în privinţa...

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea: Liviu Dragnea are drept de veto în privinţa propunerii legislative privind referendumul

Șeful PSD, Liviu Dragnea, are drept de veto în privinţa propunerii legislative care modifică Legea referendumului, a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei juridice a Camerei, Eugen Nicolicea. Deputatul social-democrat a mai subliniat că îi va înainta liderului de partid forma finală a propunerii săptămâna viitoare, potrivit Mediafax.

„După ce vom avea o formă finală (a propunerii legislative, n.r.) o vom depune la grup (grupul parlamentar al PSD, n.r.). Preşedintele de partid este domnul Dragnea şi are un cuvânt foarte important de spus, ca să nu zic că are şi drept de veto, da? Dacă nu am o formă finală, nu am ce-i prezenta domnuui Dragnea”, a spus Nicolicea, miercuri, după organizarea unei a doua runde de dezbateri asupra acestei propuneri.

El a spus că va transmite forma finală a propunerii legislative la grupul PSD şi lui Dragnea cel mai probabil săptămâna viitoare.

„Evident că la grup, după ce ai o formă finală, o prezinţi, nu prezinţi altceva, şi noi deocamdată nu am făcut o astfel de propunere. Probabil că săptămâna viitoare, când găsim o formă finală, o vom da grupului, iar grupul va analiza dacă o va susţine sau nu”, a spus Nicolicea.

Nicolicea a mai adăugat că a încercat să facă o consultare preliminară asupra acestei propuneri legislative.

„Ceea ce am încercat noi e altfel decât s-a făcut până acum, adică o consultare preliminară ca să luăm păreri şi puncte de vedere de la toată lumea şi să venim cu o propunere îmbunătăţită de la început”, a spus Nicolicea.

Solicitat să comenteze prezenţa slabă la aceste dezbateri, Nicolicea a spus: „Era una dintre concluziile pe care trebuie să le tragem cu privire la organizarea de dezbateri – toată lumea a invocat dezbateri, dezbateri, transparenţă, transparenţă şi când o faci, iată transparenţa, e atât de transparent că nu e nimeni în sală”.

Cele mai citite

Beneficii incredibile pentru sănătate ale mustului

 Sursă bogată de antioxidanți: Strugurii sunt cunoscuți pentru conținutul lor ridicat de antioxidanți, în special resveratrol, flavonoide și taninuri. Acești antioxidanți ajută la...

Război în Ucraina – Ziua 584

UPDATE - Concert la Moscova pentru anexarea regiunilor ucrainene, dar fără Putin: evenimentul nu va fi difuzat pe niciun canalÎn Piaţa Roşie din...

Explozie urmată de incendiu, la o locuință din Tărtășești

O explozie s-a produs, vineri seară, la o locuinţă din Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Pompierii intervin cu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies