19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportDennis Man a semnat cu Parma

Dennis Man a semnat cu Parma

Dennis Man, golgheterul la zi al campionatului, a devenit cel mai scump fotbalist care pleacă din Liga 1, după ce s-a înțeles cu formația italiană Parma, care va achita în schimbul său fabuloasa sumă de 13 milioane de euro. În plus, se pare că ar mai exista un bonus de 2 milioane, în cazul în care jucătorul îndeplinește anumite condiții pe parcursul următorilor ani.

Man, care are 14 goluri marcate în acest sezon, îl depășește astfel pe Nicolae Stanciu, care conducea în acest top, fiind transferat în 2016 la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că o parte din bani va merge la UTA Arad, formație la care Man s-a format. „Man a plecat pe 13 milioane. E posibil duminică să joace la Parma (n.r. contra lui Napoli). Mai multe nu pot să spun, am convenit cu patronul lor să fie confidențial, pentru că îi stricăm ploile. Transferul este exclusiv munca lui Giovanni. UTA o să primească 11% din sumă. Aveau 15% la revânzare, dar am mai luat eu 4%”, a declarat Becali.

Dennis Man a semnat un contract valabil pentru patru ani și jumătate cu Parma și va încasa peste 1 milion de euro pe sezon. Aici el va fi coleg cu internaţionalul de tineret Valentin Mihăilă şi tânărul fundaş Reinaldo Radu.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă