TRANSFER. Arădeanul a dat lovitura carierei / Sursă foto: www.fcsb.ro

Dennis Man a semnat cu Parma

FCSB l-a vândut pe Dennis Man la Parma cu 13 milioane de euro și a stabilit un nou record de transfer în fotbalul românesc.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

28.01.2021 - 19:57

Dennis Man, golgheterul la zi al campionatului, a devenit cel mai scump fotbalist care pleacă din Liga 1, după ce s-a înțeles cu formația italiană Parma, care va achita în schimbul său fabuloasa sumă de 13 milioane de euro. În plus, se pare că ar mai exista un bonus de 2 milioane, în cazul în care jucătorul îndeplinește anumite condiții pe parcursul următorilor ani.

Man, care are 14 goluri marcate în acest sezon, îl depășește astfel pe Nicolae Stanciu, care conducea în acest top, fiind transferat în 2016 la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că o parte din bani va merge la UTA Arad, formație la care Man s-a format. „Man a plecat pe 13 milioane. E posibil duminică să joace la Parma (n.r. contra lui Napoli). Mai multe nu pot să spun, am convenit cu patronul lor să fie confidențial, pentru că îi stricăm ploile. Transferul este exclusiv munca lui Giovanni. UTA o să primească 11% din sumă. Aveau 15% la revânzare, dar am mai luat eu 4%”, a declarat Becali.

Dennis Man a semnat un contract valabil pentru patru ani și jumătate cu Parma și va încasa peste 1 milion de euro pe sezon. Aici el va fi coleg cu internaţionalul de tineret Valentin Mihăilă şi tânărul fundaş Reinaldo Radu.

Comentarii