Denis Drăguș nu impresionează nici la tineretul lui Standard Liege

Denis Drăguş a evoluat 75 de minute în partida pe care echipa cu jucători sub 21 de ani a clubului Standard Liege a pierdut-o, luni seară, pe teren propriu, scor 1-3, cu formaţia similară a grupării Anderlecht Bruxelles.

Share

Rl online 0 comentarii

29.10.2019 - 15:09

"Aripa română, jucător folosit pe partea dreaptă, a arătat calităţi tehnice şi driblinguri, dar a ţinut prea mult mult mingea şi are mari carenţe în jocul său. Ceea ce l-a enervat pe Sebastien Pocognoli, căpitanul echipei, care nu s-a lăsat rugat pentru a-i spune ce gândeşte tânărului român... După această partidă, am înţeles mai bine de ce Drăguş nu este (încă) selecţionat de antrenorul Michel Preud’homme. Este talentat, dar se arată prea individualist şi pare că nu s-a adaptat încă în Belgia", a scris La Derniere Heure.

Drăguş a fost schimbat în minutul 75 cu Landu.

În vârstă de 20 de ani, Denis Drăguș a fost transferat în vară de Standard Liege la FC Viitorul. În 12 etape, internaţionalul român de tineret a jucat doar câteva minute în prima ligă belgiană, la 1 septembrie, când a intrat pe teren în minutul 86 al partidei pe care Standard a pierdut-o, scor 0-1, la Bruxelles, cu Andrelecht. El are trei meciuri pentru Standard în campionatul echipelor u21.

Comentarii