38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportDeclaraţie INCREDIBILĂ a lui Antonescu. Ce spune preşedintele PNL despre dosarele liberalilor...

Declaraţie INCREDIBILĂ a lui Antonescu. Ce spune preşedintele PNL despre dosarele liberalilor la DNA

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, că „toată lumea” a constat existenţa unui şir de coincidenţe legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA, el adăugând că „unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor”, transmite Mediafax.

Întrebat dacă la reuniunea de duminică a conducerii PNL s-au ridicat probleme delicate, legate de rămânea PNL la guvernare, de ceea ce s-a primit, de ceea ce s-a făcut din ceea ce s-a promis, şi de multiplicarea, în paralel, a dosarelor liberalilor la DNA, Antonescu precizat că „toată lumea” a constat existenţa unui „şir de coincidenţe”.

Citeşte şi Antonescu: ANI se ocupă doar de PNL, de un an

„O constataţi şi dumneavostră. Unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta: uite ce frumos, ce bine, cum e democraţia noastră, ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar. OK, fiecare înţelegem aceste lucruri cum putem. Aceste lucruri sunt constate, partidul le ştie”, a spus Antonescu.

El a arătat că examinarea îndeplinirii programului de guvernare prin miniştrii pe care îi susţine reprezintă discuţii de fond într-un partid.

„Faptul că se examinează de fiecare dată cum ne îndeplinim, prin miniştrii pe care îi avem prin Guvernul pe care îl susţinem, care e al nostru, programul de guvernare, ce ar trebui să facem, astea sunt discuţii absolut normale, sunt discuţii de fond într-un partid şi am bucuria să constat de fiecare dată că deşi există şi la noi ca şi la PSD şi în alte pări nemulţumiri şi legat de anumite posturi şi de chestini de natură minoră în raport cu interesele generale, dezbaterea la noi, cel puţin la liberali, dezbaterea internă se duce mereu pe chestiunile de fond ale programului de guvernare şi pe toate provocările pe care acest program le presupune”, a spus Antonescu.

El a precizat că nu se pune problema ieşirii PNL de la guvernare.

„Nu se pune problema de ce mai stăm la guvernare. Asta ştie toată lumea; stăm la guvernare pentru că avem un angajament în faţa cetăţenilor români pe un program de guvernare, într-o formulă de alianţă. Şi câtă vreme acest program e în vigoare, câtă vreme acest progam e urmărit de noi împreună cu partenerii în Guvern evident că nimeni nu pune problema de ce stăm la guvernare. De asta stăm, ca să facem ce am promis”, a spus Antonescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă