13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Decizie FRF: cine nu are testele la zi pierde cu 3 – 0 meciul de baraj

FRF a stabilit ca termen maxim pentru depunerea tabelului cu numele fotbaliștilor, staff-ului ori personalului auxiliar ora 12.00 în ziua meciului de baraj. Sunt vizate echipele Politehnica Iași și CS Mioveni, care se luptă într-o manșă tur-retur pentru un loc în Liga Națională, și cele șase echipe din liga a treia ce se duelează în dublă manșă pentru trei locuri în al doilea eșalon.

„Aprobă ca echipele participante la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 2 şi/sau de promovare/menţinere în Liga 1 au obligaţia de a trimite către FRF tabelul cu persoanele testate şi rezultatele testelor cel târziu la ora 12:00 a zilei în care se desfăşoară jocul.”, se comunică pe frf.ro.

Necomunicarea în termen a tabelului cu rezultatele testelor, precum şi imposibilitatea prezentării la joc (indiferent de motiv, inclusiv ca urmare a existenţei unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfăşuare) determină omologarea rezultatului jocului respectiv cu scorul de 3-0 în favoarea echipei adverse.

„În situaţia în care ambele echipe sunt în imposibilitate de a participa la joc ca urmare a existenţei unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfăşuare, jocul urmează a fi reprogramat.”, a stabilit Federația Română de Fotbal.

Ultima oră
Pe aceeași temă