David Beckham, încântat de Cupa Mondială din Qatar

Englezul David Beckham, fostul mare fotbalist al echipelor Manchester United și Real Madrid, a afirmat că Mondialul din 2022 din Qatar va fi un vis pentru jucători şi suporteri, după o vizită la Education City, care peste trei ani va găzdui finala competiţiei.

Share

Rl online 0 comentarii

20.12.2019 - 12:27

"Ca jucător şi ca suporter vreau să merg la o Cupă Mondială cu stadioane mari, care să fie sigure, cu hoteluri mari şi într-o ţară cu o mare cultură, iar Qatarul le are pe toate. Mi-aş dori să fiu încă jucător pentru a juca pe un stadion ca acesta. Este un vis. Jucătorii vor fi răsfăţaţi aici", a afirmat el.

Într-un interviu difuzat de FIFA.com după vizita la stadionul Education Ciy, alături de secretarul general al Comitetului de organizare Qatar 2022, Hassan Al Thawadi, Beckham a vorbit despre importanţa faptului că turneul final al Cupei Mondiale de fotbal ajunge în ţări noi.

"Cupa Mondială oferă ţărilor oportunitatea de a găzdui cea mai mare competiţie. Schimbă economiile, nivelul de viaţă al oamenilor, experienţele suporterilor şi oferă oportunitatea de a trăi fotbalul în locuri pe care nu sperai să le vizitezi niciodată. Qatarului i s-a oferit şansa de a crea ceva special şi unic", a adăugat Beckham.

David Beckham, care a disputat 115 de meciuri cu naţionala Angliei, a asistat la semifinala Cupei Mondiale a cluburilor din Qatar, dintre echipa mexicană Monterrey şi formaţia engleză FC Liverpool, încheiată cu victoria "cormoranilor" cu 2-1 (1-1), miercuri seara, la Doha.

Comentarii