10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDavid Beckham îi vrea pe Modric și Cavani la Inter Miami

David Beckham îi vrea pe Modric și Cavani la Inter Miami

Inter Miami se pregăteşte să-şi facă debutul în MLS pe 1 martie, când va înfrunta formaţia Los Angeles FC, iar până atunci doreşte să îşi întărească lotul cu jucători de calitate, precum cele două mari vedete din fotbalul european.

Pentru a-i convinge să vină în Statele Unite, franciza din Florida este dispusă să le ofere salarii pe măsură lui Modric şi Cavani. Principala problemă o reprezintă însă faptul că cei doi jucători sunt legaţi prin contract de actualele lor echipe, croatul până în 2021, iar uruguayanul până în vară, în timp ce campionatul nord-american va începe în curând.

În aceste condiţii, Beckham are pregătit şi un plan B, care vizează jucători mai puţin mediatizaţi precum mexicanul Rodolfo Pizarro, adaugă Marca.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă