9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportDarren Cahill, criticat pentru cuvintele pe care i le-a adresat Simonei Halep...

Darren Cahill, criticat pentru cuvintele pe care i le-a adresat Simonei Halep în setul decisiv

Halep a început excelent setul decisiv, în care a condus cu 2-0 şi a avut 30-0 pe serviciul adversarei, dar Pliskova a început şi ea să joace din nou foarte bine şi scorul a devenit în scurt timp 5-2 pentru cehoaică, potrivit bbc.

În acest set, la 3-2 pentru Pliskova, Halep a apelat la Cahill pentru on-court coaching, iar antrenorul australian a fost foarte nervos. “Ai fost o ruşine pe teren în ultimele trei ghemuri”, i-a spus Cahill lui Halep.

Jo Durie, una din jucătoarele importante pe care le-a avut Marea Britanie, s-a arătat şocată de felul cum a procedat Cahill şi consideră că reacţia acestuia a fost “umilitoare” pentru Halep.

“Uneori ai nevoie de un impuls, dar mi s-a părut că a fost prea mult”, a spus Jo Durie, 59 de ani, care a fost la un moment dat locul 5 WTA.

Britanicul Nigel Sears, care o antrenează pe estoniana Anett Kontaveit (25 WTA), a estimat că Darren Cahill “a avut dreptate din punct de vedere sentimental, dar a folosit cuvinte prea tari”.

Simona Halep a ratat calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor. Ea a trecut o singură dată de grupe la această competiţie, în cinci participări, la prima ei calificare, în 2014, când a jucat finala.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă