Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Antrenorul va demisiona dacă echipa nu merge în Liga I

Daniel Pancu: „Nu am obiectiv promovarea”

Tehnicianul rapidist a declarat că nu are niciun obiectiv în contract, dar a precizat că va demisiona dacă echipa sa nu va promova în Liga I la sfârşitul sezonului.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

11.11.2019 - 09:43

„Eu nu am în contract ca obiectiv promovarea. Nu am niciun obiectiv, deşi am o înțelegere pe trei ani. Am discutat cu jucătorii pe 3 sau 4 iulie şi eram a şaptea favorită la promovare, dar când a început campionatul eram prima. Atunci le-am spus că eu nu am obiectiv în contract promovarea, dar dacă Rapid nu va merge în Liga I, eu voi pleca. Şi îmi voi ţine această promisiune”, a declarat legenda alb-vișiniilor. Tehnicianul rapidist este de părere că echipa trebuie să fie unită şi să îşi recâştige spiritul. „Primul lucru pe care trebuie să îl recâştigăm este spiritul, pentru că acum suntem o echipă fără spirit. O echipă care nu este demnă de numele Rapid, o echipă contestată din toate poziţiile. Suntem într-o postură nedorită şi noi am făcut posibil acest lucru”, a menţionat Pancu.

Antrenorul este în continuare convins că are cel mai bun lot din Liga a II-a: „Eu spun încă o dată, avem cel mai bun lot din Liga a II-a, sunt absolut convins. Şi mai sunt 25 de meciuri în care trebuie să demonstrăm lucrul ăsta”.

Pancu susține că principala cauză a rezultatelor slabe este lipsa omogenității: „Eu am cerut să am în pregătire tot lotul cu care abordez prima parte a campionatului, lucru care nu s-a întâmplat. Şi aici şi conducerea a fost de acord cu mine. Au apărut pe parcurs jucători foarte buni pe care nu puteam să-i refuz. Mă considera lumea nebun dacă îl refuzam pe Alami sau Piriz”.

După 13 meciuri disputate în liga secundă, Rapid a acumulat 21 de puncte. Primul loc este ocupat de CS Mioveni, care a strâns 30 de puncte, din 15 partide jucate. La finalul sezonului, primele două formații vor promova în Liga I, iar locul trei va merge la baraj.

Comentarii

loading...