13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDaniel Pancu: „Nu am obiectiv promovarea”

Daniel Pancu: „Nu am obiectiv promovarea”

„Eu nu am în contract ca obiectiv promovarea. Nu am niciun obiectiv, deşi am o înțelegere pe trei ani. Am discutat cu jucătorii pe 3 sau 4 iulie şi eram a şaptea favorită la promovare, dar când a început campionatul eram prima. Atunci le-am spus că eu nu am obiectiv în contract promovarea, dar dacă Rapid nu va merge în Liga I, eu voi pleca. Şi îmi voi ţine această promisiune”, a declarat legenda alb-vișiniilor. Tehnicianul rapidist este de părere că echipa trebuie să fie unită şi să îşi recâştige spiritul. „Primul lucru pe care trebuie să îl recâştigăm este spiritul, pentru că acum suntem o echipă fără spirit. O echipă care nu este demnă de numele Rapid, o echipă contestată din toate poziţiile. Suntem într-o postură nedorită şi noi am făcut posibil acest lucru”, a menţionat Pancu.

Antrenorul este în continuare convins că are cel mai bun lot din Liga a II-a: „Eu spun încă o dată, avem cel mai bun lot din Liga a II-a, sunt absolut convins. Şi mai sunt 25 de meciuri în care trebuie să demonstrăm lucrul ăsta”.

Pancu susține că principala cauză a rezultatelor slabe este lipsa omogenității: „Eu am cerut să am în pregătire tot lotul cu care abordez prima parte a campionatului, lucru care nu s-a întâmplat. Şi aici şi conducerea a fost de acord cu mine. Au apărut pe parcurs jucători foarte buni pe care nu puteam să-i refuz. Mă considera lumea nebun dacă îl refuzam pe Alami sau Piriz”.

După 13 meciuri disputate în liga secundă, Rapid a acumulat 21 de puncte. Primul loc este ocupat de CS Mioveni, care a strâns 30 de puncte, din 15 partide jucate. La finalul sezonului, primele două formații vor promova în Liga I, iar locul trei va merge la baraj.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă