13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportDaniel Constantin: Orice fel de schimbare pe zona de justiție va fi...

Daniel Constantin: Orice fel de schimbare pe zona de justiție va fi făcută la nivelul Parlamentului

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, după ședința Coaliției de guvernare, că orice schimbare în zona justiției va fi făcută la nivelul Parlamentului, potrivit Agerpres.

“Nu vreau să comentez surse, n-am văzut o poziție oficială, dar fac o observație pe care am mai făcut-o. Cred că după momentul pe care l-am traversat în ianuarie și începutul lunii februarie, lucrurile au fost foarte clare. Orice fel de schimbare pe zona de justiție va fi făcută la nivelul Parlamentului. Comisiile de specialitate — și de la Cameră, și de la Senat — am văzut că deja lucrează, sunt foarte mulți invitați care participă de fiecare dată la dezbaterile pe care le organizează și sunt convins că prin acest consens care se poate găsi între membrii comisiei de specialitate, Comisia juridică, cei care sunt în acest sector, mă refer la CSM și toate celelalte instituții, sunt convins că pot lucra foarte bine împreună și orice modificare, fie că este solicitată de CCR, fie că este la propunerea unui membru al Parlamentului, va fi promovată numai după ce există consens. E opțiunea domniei sale, opțiunea constituțională, noi ne-am făcut datoria la nivelul Parlamentului, dânsul decide când vrea să meargă mai departe”, a spus Daniel Constantin, răspunzând la întrebările jurnaliștilor pe tema amânării referendumului anunțat de șeful statului.

Viceprim-ministrul a precizat, la finalul ședinței Coaliției de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului, că niciunul dintre membrii Coaliției nu mai are nicio veste despre referendum.

Cele mai citite

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă