7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportDan Petrescu, nemulțumit înainte de „finala” cu Celtic din cauza celor de...

Dan Petrescu, nemulțumit înainte de „finala” cu Celtic din cauza celor de la FC Botoșani

Dan Petrescu spune că scoțienii vor trimite în teren o mulțime de tineri care vor fi odihniți, nu precum jucătorii săi, care au avut de jucat și la Botoșani:

„Noi am vrut să amânăm meciul pentru că mi se părea normal și mi se pare anormal că nu s-a putut. Și să vă uitați la vârsta jucătorilor noștri care intră mâine pe teren și să vă uitați la vârsta celor de la Celtic. Ăsta a fost motivul pentru care am vrut amânarea”, a spus Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Celtic, potrivit site-ului digisport.ro.

În ultima etapă din faza grupelor, CFR Cluj va primi vizita celor de la Celtic. Istoria ne spune că Celtic a pierdut mereu cel puțin un joc în faza grupelor, astfel că ardelenii pot spera la un nou rezultat mare. În actuala campanie, scoțienii au adunat patru victorii și o remiză.

După eșecul cu Lazio, scor 1-0, CFR Cluj are nevoie de un rezultat pozitiv cu Celtic, în ultima etapă, pentru a merge în 16-imile Europa League. Campioana României se poate califica și în cazul unui eșec, numai dacă Lazio nu va câștiga la Rennes.

Cele mai citite

Cu o mână și jumătate pe primul titlu din ultimii 9 ani! FCSB poate deveni campioană în weekend

După patru etape din play-off, FCSB are 13 puncte avans în fruntea Ligii 1 și poate deveni matematic campioană în acest weekend, prin jocul...

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă