15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportDan Petrescu, înainte de meciul cu Lazio: „Toate echipele au puncte slabe,...

Dan Petrescu, înainte de meciul cu Lazio: „Toate echipele au puncte slabe, chiar şi Barcelona”

“Lazio merita să câştige nouă puncte în primele meciuri din Serie A. Cu Roma merita să câştige, şi cu Sampdoria au făcut un meci foarte bun. Cu SPAL nu au fost atenţi în anumite momente. E o echipă mare, cu un antrenor care e de trei ani la echipă, care cunoaşte foarte bine echipa. Lazio e o echipă mare, nu îşi permite să piardă două meciuri consecutive, însă toate echipele au puncte slabe, chiar şi Barcelona”. a declarat Petrescu.

Suspendat în campionat în urma unei ieşiri nervoase la partida cu Astra Giurgiu, Dan Petrescu a spus că se gândeşte ca pe viitor să stea în tribună, dacă va găsi un sistem de comunicare cu antrenorii secunzi: “Doar un meci am lipsit de pe bancă. Mie îmi place mai mult în tribună, vă spun sincer, văd meciul mai bine şi dacă aş găsi o formulă pentru viitor poate ar fi o soluţie pentru viitor dacă aş putea să comunic cu banca”.

Dan Petrescu s-a arătat deranjat de faptul că FRF a refuzat să amâne partida de Cupa României, cu FC Botoşani.

“Ce să comentez, a refuzat să amâne meciul de cupă. Astea sunt ajutoarele pe care le primesc, cele din Kazahstan, din Anglia, care au cerut să amâne, au primit. Noi până acum nu am primit niciun accept şi atunci încercăm să ne vedem de treabă. Nu avem ce face, trebuie să respectăm regulile, dar cred eu că meritam puţin respect. Strategia mea este foarte clară, mereu mă gândesc la următorul meci. Urmează şase meciuri de foc pentru noi”, a mai spus Dan Petrescu.

Tehnicianul nu s-a arătat surprins de jocul prestat de fosta adversară din play-off-ul Ligii Campionilor, Slavia Praga, care a avut o evoluţie foarte bună marţi seara, în deplasare, cu Internazionale Milano, în prima etapă a grupelor: “Pentru mine nu e nicio surpriză Slavia Praga, pentru ceilalţi, da. Eu am fost luat la mişto când vorbeam despre Slavia Praga. Stanciu a făcut un meci foarte bun ieri. E un jucător care are clasă, acum că e şi bine pregătit fizic e un plus. Sper ca la naţională să o facă la fel de bine ca ieri, când a fost cel mai bun de pe teren”.

Referitor la fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, Petrescu a spus că românul este o legendă a echipei din capitala Italiei.

“Radu Ştefan este o legendă a lui Lazio. Păcat că nu a vrut să joace şi la echipa naţională a României. Şi sper să rămână la Roma la meciul ăsta, să se odihnească”, a mai spus Dan Petrescu.

Partida CFR Cluj – Lazio Roma, din cadrul Grupei E a Europa League, se va disputa joi, de la ora 19:55, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă