2.3 C
București
miercuri, 1 februarie 2023
AcasăSportDacian Cioloş: Dragnea se laudă acum cu munca Guvernului tehnocrat, aşa cum...

Dacian Cioloş: Dragnea se laudă acum cu munca Guvernului tehnocrat, aşa cum anul trecut îl ponegrea

Fostul prim-ministru al României, Dacian Cioloş, i-a replicat liderului PSD, Liviu Dragnea, în legătură cu subvenţiile fermierilor că „actualul Executiv se laudă cu munca guvernului tehnocrat, aşa cum anul trecut ponegrea tehnocraţii datorită întârzierilor cauzate de guvernul PSD”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a scris, pe pagina sa de Facebook, că „anul trecut, pe vremea asta, tehnocrații nici măcar nu începuseră să vorbească despre subvențiile pentru fermieri”, în timp ce, actuala coaliție de guvernare s-a achitat deja de o parte din promisiunile lansate în campania electorală. Citeşte mai multe AICI!

„Domnul Dragnea se laudă acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorita intarzierilor cauzate de guvernul PSD. Este vorba de subventiile fermierilor. 

Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati. Dar asta nu l-a deranjat sa dea vina pe guvernul tehnocrat. Am recuperat acele intarzieri in cursul anului, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans în decembrie o mare parte din subvenția cuvenită de fermieri pentru acest an. 

Datorita finalizarii cu succes a ceea ce a intarziat guvernul PSD in 2015, nu numai ca s-au platit in avans o parte din subventii, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subvenției (pentru ca noi ne-am facut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra). Acum, văd că domnul Dragnea se laudă fără scrupule cu ceea ce am lăsat noi pregatit.

Nu mă mai miră nimic însă din partea dumnealui. Important este că fermierii îsi primesc in sfârsit subvenția la timp. Cred totusi, că e important ca lumea să stie cum stă treaba”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

Cele mai citite

Aproximativ jumătate de milion de metri pătrați de birouri din București sunt neocupați, 50% sunt în clădiri de peste 15 ani

Aproximativ  jumătate de milion de metri pătrați de birouri, reprezentând 15,2% din stocul total din București sunt neocupați, cea mai mare suprafață disponibilă fiind în...

Polonia și Țările Baltice se vor opune prezenţei sportivilor ruşi şi belarusi la Jocurile Olimpice de la Paris-2024

Polonia şi Țările Baltice (Lituania, Letonia, Estonia) se vor opune prezenței sportivilor ruși şi belarusi la Jocurile Olimpice de la Paris-2024, chiar şi sub...

Țările care cheltuiesc cei mai mulți bani pe bunuri de lux

De la gențile Chanel la Rolex-uri, bunurile de lux au reprezentat mult timp o achiziție populară pentru consumatorii din întreaga lume, iar această tendință...
Ultima oră
Pe aceeași temă