30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportCutremur în lumea fotbalului: Michel Platini a fost arestat

Cutremur în lumea fotbalului: Michel Platini a fost arestat

Fostul căpitan al naționalei ”cocoșului galic” a fost reținut de poliția franceză marți dimineață la Nanterre, o suburbie din vestul Parisului, în cadrul anchetei privind corupția în acordarea dreptului de găzduire a Cupei Mondiale din 2022.

Platini a fost acuzat că a primit 1,5 milioane de euro din partea FIFA la ordinul lui Blatter, însă a negat toate acuzaţiile aduse.

Qatarul a primit organizarea Cupei Mondiale din 2022 în decembrie 2010, iar Mondialul de peste trei ani va fi primul din istorie organizat iarna, din cauza temperaturilor ridicate din perioada verii.

Michel Platini a fost preşedintele forului continental între 2007 şi 2015, când şi-a pierdut postul din cauza Comitetului de Etică al FIFA.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Peste 1.000 de alerte privind riscurile produselor cosmetice mari, emise de Comisia Europeană în 2024

În 2024, Comisia Europeană a emis peste 1.000 de alerte legate de riscurile asociate produselor cosmetice de la branduri internaționale renumite, precum Dove, Nivea,...

Eco-activiști condamnați la închisoare pentru că au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Van Gogh.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat vineri la închisoare doi activiști pentru climă, care au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Vincent van...
Ultima oră
Pe aceeași temă