11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCupa, obiectiv de plan secund pentru Pițurcă

Cupa, obiectiv de plan secund pentru Pițurcă

Chiar dacă este hotărât să folosească rezervele, fostul selecționer a precizat că pentru club Cupa este un obiectiv care nu va fi neglijat, dar a recunoscut că prioritar pentru el este campionatul. „E un meci pe care vrem să-l câştigăm, chiar dacă nu va fi simplu. Am văzut CSM Reşiţa, are jucători de calitate. Este un meci de Cupă şi se ştie că apar mereu surprize. Am vorbit cu băieţii şi sper să jucăm cu maximum de concentrare pentru a putea câştiga. Şi jucătorii accidentaţi şi-au revenit, apoi voi încerca să îi bag şi pe cei care au evoluat mai puţin şi în acest fel să îi odihnesc pe cei care au dus greul. Pentru Universitatea Craiova, Cupa României este clar un obiectiv. Pentru mine însă, aşa cum am spus, cel mai important este campionatul, însă sigur nu neglijăm competiția. Jucăm fiecare meci pentru a câştiga”, a spus antrenorul din Bănie.

Fostul selecționer se declară neîncrezător în gazonul de pe Oblemenco și spune că terenul va arăta și mai rău după ce pe el va evolua și echipa lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948. Tehnicianul s-a gândit și unde va juca dacă primăria va decide să schimbe gazonul. „Dacă nu vom mai juca pe Oblemenco, vom rămâne tot la Craiova. Avem stadionul Extensiv, gazonul e bun. Avem unde să jucăm, nu trebuie să plecăm din oraș. Am fost luat în râs când am spus că va juca și cealaltă echipă din Craiova aici și vedeți că am avut dreptate. Terenul se va strica, nu va mai fi bun, dar asta e situația și vom juca pe el”, a spus Pițurcă.

Antrenorul Craiovei a cucerit o singură dată în cariera de antrenor Cupa, în sezonul 1991-1992, împreună cu Steaua București.

Universitatea Craiova joacă în şaisprezecimile de finală ale Cupei României împotriva formației CSM Reșița, astăzi, de la ora 18:45, pe Stadionul Ion Oblemenco.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă