Cupa Davis: Argentina a învins Chile cu 3-0

Argentina a câştigat cu scorul de 3-0 confruntarea cu Chile din Grupa C a Cupei Davis, care se desfăşoară la Madrid, adjudecându-şi atât partidele de la simplu cât şi la dublu.

Share

Rl online 0 comentarii

19.11.2019 - 19:32

La simplu Guido Pella (25 ATP) l-a învins pe Nicolas Jarry (77 ATP) în primul meci (6-4, 6-3), iar Diego Schwartzman (14 ATP) a trecut de Christian Garin (33 ATP) în cea de-a doua partidă (6-2, 6-2).

La dublu, perechea Maximo Gonzalez/Leonardo Mayer a obţinut victoria cu 6-3, 7-5 în faţa perechii Nicolas Jarry/Hans Podlipnik-Castillo, argentinienii înregistrând astfel un succes deosebit în lupta pentru calificare, într-o grupă din care mai face parte şi Germania.

Ediţia 2019 a Cupei Davis se desfăşoară după un nou format, cu un turneu final la care participă 18 echipe repartizate în şase grupe. Câştigătoarele grupelor şi cele mai bune două echipe clasate pe locul secund se califică pentru sferturile de finală. Fiecare întâlnire cuprinde două partide de simplu şi una de dublu, care se dispută după sistemul cel mai bun din trei seturi.

Comentarii