12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCum te ajută sistemele la pariuri?

Cum te ajută sistemele la pariuri?

În primul rând, e bine de știut că există trei tipuri principale de pariuri: simple, cu sistem și de bază. Un bilet simplu este acela care are o singură variantă de câștig, iar toate evenimentele trebuie să fie câștigătoare.

Un bilet cu sistem înseamnă adeseori că un câștig poate să difere, iar acesta poate fi câștigător chiar și atunci când nu avem un pronostic exact pentru toate evenimentele. Cel de bază se referă că alegem o bază de evenimente care trebuie să fie câștigătoare, în timp ce celelalte sunt doar pentru a spori câștigul potențial. Citește în continuare și descoperă cele mai eficiente strategii pariuri sportive utilizate de pariorii care câștigă foarte des biletele pariate.

 

Există mai multe tipuri de sisteme la pariuri
 

            Un sistem poate avea mai multe tipuri de pariere. De la sistemele simple până la cele cu bază, vom afla exact cum funcționează și cum putem să le folosim. Un sistem simplu este cand alegem un număr de pariuri pe un bilet – de exemplu 5 – și alegem câte dintre ele vor fi câștigătoare. Un sistem 3/5, înseamnă ca trebuie să fie cel puțin 3 evenimente câștigătoare din cele 5, 4/5 trebuie 4 și așa mai departe. Un bilet 3/5 va avea un câștig potențial maxim mai mare decât unul 4/5.

 

            Un alt pariu de tip sistem folosit adesea este cel britanic. Sistemul britanic presupune mai multe tipuri de pariuri pe același eveniment. De exemplu, un bilet „Trixie” conține 3 meciuri în care sunt 4 pariuri: 3 duble și triplă. Sau în extreme cealaltă avem „Goliath”, care conține 8 meciuri cu 247 de pariuri! Iar aceste 247 de pariuri se împart în felul următor: 28 de duble, 56 de triple, 70 de combinații cu 4 selecții, 56 de combinații cu 5 selecții, 28 de combinații cu 6 selecții, 8 combinații cu 7 selecții și un acumulator.

             Avem, totuși, și sistemul britanic simplu, unde toate selecțiile sunt de tipul solitar. Aici putem aminti despre sistemul „Patent”, compus din 4 pariuri (Trixie) și 3 pariuri de tip solitar (single). În polul opus avem Lucky 63, bilet ce conține 6 meciuri cu 63 de pariuri! Aici regăsim un sistem britanic de 57 de pariuri plus 6 de tip single. 

            Ca să putem oferi puțin context, un pariu dublu înseamnă că alegeți un grup de pariuri din cele pariate care trebuie să fie câștigătoare. Dacă avem 5 meciuri (1, 2, 3, 4, 5), atunci 2 pariuri duble înseamnă că putem alege care dintre ele dorim să fie câștigătoare (1-2 sau 2-5), iar 2 triple înseamnă că trebuie să alegem 3 dintre evenimente să fie câștigătoare (1-3-4, 2-3-5). Deși toate casele de pariuri din România oferă pariuri de genul dublă sau triplă, nu toate oferă un sistem britanic.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă