13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCum stabilești meciurile pentru biletul zilei?

Cum stabilești meciurile pentru biletul zilei?

Toți pariorii își doresc să câștige constant la pariuri sume mari de bani, însă nu poți avea fiecare bilet câștigător. Strategia de bază a oricărui parior este ca la sfârșitul lunii să aibă mai multe bilete câștigate decât pierdute. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte. Unul dintre aceste aspecte face referire la biletul zilei.

Biletul zilei fotbal este personalizat în funcție de fiecare parior, fie că vorbim de un parior care joacă 3 meciuri pe bilet sau de un parior care joacă peste 10 meciuri pe un bilet. O să îți prezint cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alcătuiești biletul zilei.

Evită cotele mici

Primul lucru important atunci când alcătuiești biletul zilei este să eviți cotele foarte mici. Dacă alcătuiești biletul zilei cu mai multe meciuri, este bine să eviți cotele de 1,10 sau 1,15, deoarece acestea îți vor pune în pericol întreg biletul și nici nu te ajută prea mult. Indiferent că vorbim de un meci al Barcelonei jucat acasă cu o cotă de 1.10, nu trebuie să te bazezi atât de mult pe faptul că victoria este sigură. În pariuri intervin des schimbări surprinzătoare de situație.

Numărul de meciuri

Un alt aspect important când vine vorba de biletul zilei este numărul de meciuri de pe bilet. Nu juca multe meciuri pe biletul zilei. Este de la sine înțeles că un bilet cu 3 sau 4 meciuri va avea șanse mult mai mari de câștig decât un bilet cu 15 meciuri. De preferat este să alegi maxim 4 evenimente pentru biletul zilei, fiecare cu o cotă de minim 1.50 .

Evenimente din sporturi

O altă strategie care vine cu șanse mari de reușită este să alegi evenimente din sporturi care au doar două rezultate posibile. Dacă vorbim de fotbal, rezultatele pot fi victorie oaspeți, egal sau victorie gazde. În schimb, atunci când vorbim de sporturi precum tenis, volei sau baseball vei putea paria doar pe două rezultate finale, victorie gazde sau victorie oaspeți.

Făcând o comparație a șanselor de câștig, vei vedea că la fotbal ai șanse de câștig de 33%, în timp ce la sporturile cu două rezultate posibile finale vei avea șansă de câștig de 50%. Chiar dacă fotbalul este sportul rege în România, ar fi bine să te documentezi și despre alte sporturi. În acest mod, vei avea mai multe șanse de a câștiga biletul zilei.

Variante de pariuri

Atunci când stabilești meciurile pentru biletul zilei, ia în considerare și variantele de pariuri precum handicapuri asiatice sau draw no bet. Aceste variante îți măresc șansele de câștig și vei evita pierderi mari. De exemplu, poți folosi handicap asiatic pentru peste 2 goluri, iar în acest fel vei primi banii înapoi dacă se marchează fix 2 goluri. De asemenea, variantele de pariuri draw no bet îți asigură banii înapoi în cazul în care rezultatul meciului este egal. Prin aceste metode îți crești securitatea pariului, în sensul în care dacă nu îți iese rezultatul cum ai estimat, ai șanse mari să primești banii înapoi dacă ai ales corect varianta pariului.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă