15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportCum să faci bani jucând biletul zilei?

Cum să faci bani jucând biletul zilei?

Mulți dintre noi își doresc să aibă un venit pasiv și sigur, indiferent de modul în care acesta este obținut. De aceea românii, și nu numai, apelează adeseori la serviciile unui site și ale unui analist specializat în pariuri sportive. De cele mai multe ori, astfel de servicii sunt necesare pentru a avea șansa unor câștiguri relativ constante, iar, cu ajutorul lor, putem avea un profit decent.

 

Ce e biletul zilei
 

Biletul zilei azi reprezintă o selecție de pariuri sportive  din cadrul unei zile. Acesta conține cele mai bune meciuri din acea zi, ele fiind, de obicei, din cadrul celui mai popular joc din România, fotbalul. Sunt analizate toate meciurile dintr-o zi, din toate punctele de vedere. Câte goluri marchează în medie, câte primesc, numărul de cornere, procentajul de atac, și așa mai departe.

Să oferim un mix exemplu: dacă se analizează o echipă și se descoperă că aceasta marchează 90% dintre goluri în cea de-a 2-a repriză, atunci se poate construi un pariu în jurul acestei statistici. Acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, specialiștii raportează profituri la sfârșitul lunii.

 

Tehnici de a paria
 

Desigur, un analist va oferi, pe lângă biletul zilei, și o tactică de pariere care vă ajută să întelegeți cum să faceți biletul zilei câștigător. Dar un singur aspect primează în fața tuturor celorlalte: disciplina. Este aproape imposibil să ne îmbogățim după un singur pariu, deși există un număr de oameni care au avut succes jucându-se cu cote extrem de mari. 

            Fără un plan bine pus la punct, este destul de greu să avem un profit la sfârșit de lună, atunci când tragem linia. Este foarte important să fiți disciplinat, iar prin asta mă refer la următoarele:

–          O limită a sumei pe care o pariați într-o zi. Orice s-ar întâmpla, nu vă depășiți suma propusă, fie că e vorba de 1, 5 sau 50 de lei. Adeseori putem ajunge în postura de a paria mai mult dacă observăm că pierdem biletul/ biletele, iar deciziile noastre pot fi impulsive și, în felul acesta, nu vom mai fi în avantaj, iar casa va câștiga.

Nu depășiți numărul de pariuri ce îl aveți plănuit într-o zi. Dacă aveți organizat un număr de pariuri, cum ar fi unul solitar și unul ce reprezintă biletul zilei, este important să ne continuăm planul până la sfârșitul lunii. De exemplu, cu ajutorul analiștilor și al specialiștilor din domeniu, un bilet poate avea o șansă de câștig de peste 50%. Iar dacă, la sfârșitul unei luni, avem mai multe bilete câștigate decât pierdute, veți avea profit. Poate nu va fi suma pe care o doriți, dar aceasta va fi relativ constantă și, astfel, vă puteți realiza un venit pasiv din pariuri sportive, jucând biletul zilei.

Cele mai citite

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...
Ultima oră
Pe aceeași temă