15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCum pot achiziționa microbiștii bilete la optimile de finală ale EURO 2020...

Cum pot achiziționa microbiștii bilete la optimile de finală ale EURO 2020 de la București

Potrivit FRF, partida din optimile de finală ale EURO 2020 de pe Arena Națională din 28 iunie se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului.

„Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la București. Conform aceleiași Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziționează bilete după această dată trebuie să fie vaccinați împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinați și să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă”, a transmis FRF.

După logarea pe platforma de ticketing și selectarea partidei de la București, utilizatorii trebuie să completeze codul de acces „VACCINATED” pentru a continua procesul de achiziționare a biletelor.

Conform FRF, cele două echipe care se vor întâlni în meciul de la București vor fi decise în urma ultimelor partide din faza grupelor, programate miercuri.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă