16.8 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăSportCum deschizi cont la Fortuna rapid și simplu

Cum deschizi cont la Fortuna rapid și simplu

Fortuna este una dintre cele mai populare agenții de pariuri din România. Aceasta este prezentă atât în agențiile stradale, care sunt în număr de aproximativ 800 în majoritatea orașelor din țară, dar și în mediul online. Fortuna recompensează noii utilizatori cu bonusuri și promoții consistente, dar și cu o ofertă bogată de pariuri. O să îți detaliez pas cu pas cum să deschizi un cont la Fortuna pariuri sportive și îți voi prezenta cele mai importante beneficii pe care le ai dacă devii clientul lor.

În primul rând, trebuie să știi că pentru a deschide cont la Fortuna trebuie să ai 18 ani împliniți conform reglementărilor în vigoare. Pentru a deschide tot trebuie să accesezi întâi site-ul agenției de pariuri Fortuna. Vei găsi în partea dreaptă sus butonul Conectare pe care trebuie să apeși, iar mai apoi butonul de Înregistrare.

Apasă pe butonul de înregistrare și ți se va deschide un formular de înregistrare. Aici va trebui să completezi pe rând câmpurile libere cu informațiile tale. În prima căsuță trebuie să introduci o adresă validă de email, iar în a doua căsuță va trebui sa o rescrii pentru confirmare. Următoarea căsuță este destinată numelui de utilizator.

Alege-ți un nume de utilizator format din 5-16 caractere pe care îl vei folosi de fiecare dată când te vei loga pe platformă. După ce ți-ai ales numele te utilizator, va trebui să îți setezi o parolă pe care să o știi doar tu cuprinsă între 8 și 20 de caractere, care să conțină cel puțin o literă mare, o cifră și un caracter special. În următoarea căsuță va trebui să îți confirmi parola aleasă rescriind-o.

Date din CI

După ce ai ales numele de utilizator și ai selectat parola, va trebui să completezi prenumele tău exact ca în buletin, numele de familie și adresa și orașul care apar în cartea de identitate, indiferent dacă locuiești la altă adresă acum. Apoi îți va cere să introduci CNP format din 13 cifre. Dacă CNP-ul este corect îți va apărea o bifă cu verde. Bifează sexul după caz. Selectează apoi cu atenție data nașterii și în următoarea căsuță introdu numărul de telefon mobil personal.

Căsuța de Bonus

Fortuna vine cu o ofertă de bun venit pentru noii membri și va trebui să o selectezi la căsuța de Bonus. Dacă nu dorești să primești bonusul de bun venit, poți selecta “Nu vreau bonus de bun venit” și poți trece le următoarea etapă. Ți se va cere acordul dacă vrei să fii notificat prin email când apar promoții și noutăți, iar apoi va trebui să confirmi că accepți termeni și condițiile și că ai peste 18 ani.

Înregistrare

După ce ai parcurs toți pașii și ai verificat corectitudinea datelor, apasă butonul de Înregistrare. Mai apoi, vei primi un mail cu un link de activare a contului. Deschide mailul și apasă pe link-ul de verificare. După ce ai parcurs aceste etape, te poți loga în contul tău. Fă prima depunere și bucură-te de bonusul de bun venit de la Fortuna. Astfel, alegând strategia potrivită puteți câștiga constant profit.

Cele mai citite

Zece persoane au fost ucise în bombardamente în orașul Severodonețk din estul Ucrainei

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodonețk, în estul Ucrainei, aproape înconjurat de forţele Moscovei, a anunţat luni...
00:00:41

Vicepreședintele SUA Kamala Harris sosește în Emiratele Arabe Unite(EAU) unde se întâlnește cu noul lider

Vicepreședintele SUA Kamala Harris și o delegație de înalți oficiali au sosit luni la Abu Dhabi pentru a-și oferi condoleanțele după moartea conducătorului din...

Strașnicii Zdob și Zdub, isprăviți de junta progresistă

De la ABBA, Eurovision nu a mai reușit să lanseze vreun șlagăr. Motivul? Suprapolitizarea concursului muzical. La ultima ediție, de departe, progresiștii și-au dat...
Ultima oră
Pe aceeași temă