Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum au ajuns femeile și copiii victimele jandarmilor la meciul Steaua-Rapid

Suporterii echipelor Steaua Bucureşti şi Academia Rapid au fost implicaţi într-un conflict dur în timpul primei reprize, care a oferit Jandarmeriei pretextul pentru a folosi gaze lacrimogene, lucru ce a afectat publicul de la tribuna a doua, unde erau inclusiv femei și copii.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2018 - 13:27

Reporterii ProSport prezenţi la meci în aproape toate sectoarele stadionului au reconstituit povestea care a dus la evenimentele de condamnat.

Astfel, la inelul superior de la tribuna a doua, mai mulţi suporteri FCSB au încercat să afişeze un banner cu mesajul FCSB = Steaua. Suporterii Peluzei SUD Steaua au anticipat o astfel de replică după mesajul pe care ei l-au afişat la jocul FCSB - CSU Craiova, astfel că încercarea fecesebiştilor a fost dejucată rapid. Pe gard a apucat să apară doar partea bannerului pe care scria „FCSB”, restul mesajului fiind blocat de intervenţia steliştilor. Pânza a fost confiscată şi dusă în Peluza SUD, însă până la lămurirea incidentului, mai mulţi suporteri şi-au părăsit locul şi s-au îndreptat, în viteză, către sectorul în care suporterii FCSB au încercat afişarea mesajului.

Fanii Rapidului, din peluza nord a stadionului, nu au sesizat disputa şi au crezut că ultraşii stelişti îi atacă pe ei. A fost momentul în care mai mulţi giuleşteni au spart fără niciun efort barajul subţire dintre peluză şi tribuna a doua, şi s-au ciocnit cu cei circa 15 stelişti care au ajuns până în cealaltă parte a terenului.

În timp ce mesajul capturat de stelişti a apărut la Peluza SUD şi a fost afişat invers, după modul clasic de operare al celor din galerii, Jandarmeria a intervenit în forţă în zona în care s-au produs incidentele. Deşi s-au confruntat cu un număr redus de huligani violenţi şi scăpaţi de sub control, forţele de ordine au apelat din primele momente la gazele lacrimogene, în ciuda faptului că zona era populată cu spectatori paşnici, femei şi copii, notează cei de la ProSport.

Comentarii