Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ianis Hagi bate palma cu tatăl său. Aceasta este fotografia pe care fiul a folosit-o pentru a-i ura „La mulți ani” tatălui (foto: Facebook/Ianis Hagi)

Cum a fost serbat Gheorghe Hagi în Dobrogea

Marți, 5 februarie, fostul fotbalist a împlinit 54 de ani. În Tulcea se organizează, de cinci ani, o cupă în preajma aniversării sale. În Constanța, nimic.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 05.02.2019 - 15:02

Primii care i-au spus „La mulți ani” lui Gheorghe Hagi, de ziua lui, au fost cei de la academia de fotbal pe care a înființat-o, dar și de la FC Viitorul, echipa pe care o patronează. Aceștia i-au urat „un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, putere de muncă, bucurii alături de cei dragi și cât mai multe împliniri managerului tehnic Gheorghe Hagi, cu ocazia împlinirii a 54 de ani!”


O urare publică, pe pagina sa de socializare, i-a adreat și fiul său, Ianis. „Happy Birthday Dad !!! See you at work...”, a scris acesta. („La mulți ani, tată! Ne vedem la muncă”. Și Primăria Constanța i-a transmis un mesaj de la mulți ani, pe Facebook, folosind hastag-ul „regele”.

 

Cupa Hagi, la Tulcea

Dacă în Constanța ziua lui Hagi nu a fost marcată în mod deosebit, altfel au stat lucrurile în Tulcea. Aici s-a organizat cea de-a cincea ediție a Cupei Hagi, la fotbal, evident, în Sala Polivalentă. Manifestarea este organizată de Consiliului Județean Tulcea, Asociația Județeană de Fotbal și Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret, participanţi fiind echipele de juniori C (jucători născuţi în anul 2004 şi mai mici).„Și în acest an, am avut meciuri frumoase la Sala Polivalentă şi sperăm ca măcar unul dintre fotbaliştii participanţi la această competiţie să ne amintească în viitor, prin ceea ce va face în teren, de cel mai mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi. Este o bucurie a noastră că suntem singurul județ care îl cinstim cum se cuvine pe marele nostru fotbalist, prin acest eveniment organizat de ziua sa de naștere, competiție care a beneficiat mereu de sprijinul Consiliului Județean“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea și totodată președinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea.

 

Premii din partea Academiei Hagi

Din partea Academiei „Gheorghe Hagi“, la eveniment a fost prezent președintele acesteia, Paul Peniu, care o oferit câte o minge de fotbal celor zece echipe participante. „Din partea Academiei Hagi și a mea personal, vă mulțumesc că organizați această competiție. Din câte știu eu, sunteți singurii care organizați această cupă pentru a-l omagia pe Gică, în fiecare zi de 5 ianuarie. Este pentru prima oară când reprezint Academia Hagi la această sărbătoare și vă promit că, anul viitor, dacă ne invitați, voi veni și cu grupe de copii de la Academie pentru o confruntare sportivă a copiilor, de ziua această specială a fondatorului Academiei Hagi și al Viitorului Constanța. Vreau să precizez că o colaborare între Tulcea și Constanța, reprezentată de Viitorul și Academia Hagi, este deja realizată: avem un copil care, zilele următoare, va veni de la una dintre echipele tulcene la noi, la Academie, pentru a-și clădi un viitor fotbalistic, de care să fim mândri și noi, și dumneavoastră“, a declarat cu acest prilej președintele Academiei „Gheorghe Hagi“, Paul Peniu.

Meciurile disputate de cele zece echipe participante au fost AS Dunărea - Triumf Cerna, Progresul Isaccea - Granitul Babadag, Delta Dobrogea - Şcoala Generală Casimcea, Partizanul Luncaviţa - Voinţa Beştepe, Noua Generaţie Măcin - C.S.S. Tulcea, toți participanții fiind premiați cu diplome, cupe și dulciuri.

Comentarii

loading...