CSU Craiova s-a reunit pentru noul sezon şi a făcut vizita medicală

Jucătorii echipei CSU Craiova s-au reunit, marţi, pentru noul sezon, şi au efectuat vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova, informează site-ul oficial al grupării oltene.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2018 - 11:52

“Sunt convins că vor mai veni jucători şi sper să facem un cantonament bun pentru sezonul viitor. Eu consider că avem un lot foarte bun. E un sentiment incredibil să câştigi un trofeu şi sper să reuşim din nou în luna iulie. Cred că toată Oltenia îşi dorea un trofeu şi am făcut oamenii fericiţi. Am fost în vacanţă, am mai făcut mişcare şi mă simt ok. Îmi doresc să revin la echipa Naţională, dar am nevoie de continuitate”, a declarat Florin Gardoş la reunire.

Alexandru Mitriţă consideră că echipa va avea un cuvânt important de spus în sezonul viitor dacă va rămâne în aceeaşi formulă. “Am fost alături de colegi în vacanţă şi că ne-am petrecut timpul împreună. Sperăm să facem un cantonament foarte bun în perioada următoare. Pentru întregul oraş, să aducem Supercupa ar fi extraordinar. Dacă păstrăm acelaşi lot de jucători, vom avea un cuvânt important de spus sezonul viitor. Eu am mare încredere în echipă, în colegi şi dacă parcurgem drumul de anul trecut cu câteva schimbări pozitive, ne batem la campionat şi Europa”.

CSU Craiova va pleca în Austria pentru un cantonament care se va încheia la 6 iulie.

Comentarii